Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Dal Forno Ferragu Zenato Latium Brunelli Torre d'Orti Fratelli Vogadori Antolini Villa Spinosa Terre Di Leone

Sorter resultater:

Årgaang 2000 - 92 Point i Wine Spectator Kraftig, mørk og rubin rød farve. Duftene er intense og rige, der minder om kirsebær, hindbær og røde ribs, med lette strejf af vanilje. Smagen er kraftig og robust, med en elegant "surhed". Eftersmagen er meget vedvarende, og gengiver de samme duftindtryk. Dejlig vin til meditation, og ideel til hovedretter med stegt oksekød, vildt, ragout og modne oste. 93 Point af Robert Parker i Wine Advocate 2013 (årgang 2008)

399,00 DKK 525,00 DKK (spar 126,00 DKK)
"VINDER" I DEN NYE AMARONE BOG - SOM NUMMER 2 AF ALLE I VINTEST 3 Glas ud af 3 mulige i Vinhulen (Nummer 1: Romano Dal Forno 2003). Enrico Spinosa fremstiller super klassiske vine, sådan som vinene smagte i gamle dage. Her er der tale om rigtig amarone - Amaro betyder tør/bitter og endelsen one for stor/fyldig - altså en stor, fyldig og tør amarone. Nogle vil nok synes det er for anderledes af hvad de kender til Amarone, men denne stil er den oprindelige. Den er super til mad.
325,00 DKK 398,00 DKK (spar 73,00 DKK)

Kraftig rubinrød farve med et let ravgult strejf. Den raffinerede og meget elegante bouquet er præget af sød kakao og ristet kaffe. Smagen er varm og rund, minder om smeltet chokolade og om syltede kirsebær i brandy, fyldig og silkeagtig. Eftersmagen er helt tilfredsstillende, rig og vedvarende. Denne særlige udvalgte vin får navnet fra vinmarken med samme navn, der ligger i San Pietro In Cariano. Denne udvalgte vin fremstilles udelukkende i de bedste årgange. Produktionen er yderst begrænset.

375,00 DKK 475,00 DKK (spar 100,00 DKK)

En flot, mørk, fyldig, blid og drikke venlig amarone. Druerne plukkes i hånden og bliver lagt på små bakker for at blive placeret i tørringsrummet, og gennemgår den traditionelle tørring (appassimento) . Efterfølgende knuses druerne og gennemgår en spontan gæring i 40 dage. Efter omstikning og presning, lagrer vinen 30 måneder på franske egetræsfade, og efterfølgende 18 måneder på flaske, inden den frigives.

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)

SØLVMEDALJE I Decanter World Wine Awards Vinen er ungdommelig dybrød med en krydret duft præget af sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster samt en vifte af søde krydrede aromaer. Smagen er særdeles fyldig og krydret med stor krop, samt den karakteristiske snert af bitterhed i finalen. Her holder modne, blide tanniner vinens voldsomhed i skak, så en harmonisk balance opstår, og vinen fremstår særdeles drikkevenlig trods sin koncentration.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Montigoli er en klassisk, mørk og kraftig vin der straks præsenterer sig i glasset med en mørk granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af varme. Det er en vin med en koncentreret smag med masser af sødme og fylde, samt en anelse bitre toner og rosiner der på harmonisk vis afbalancerer helhedsindtrykket. Den er kraftig men også blød og meget anvendelig til forskellige kødretter. Der findes Amarone vine som er meget fyldige, hvor denne her er mere "elegant".

159,00 DKK 195,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Robert Parker har lige været forbi... 94 Point. Druesammensætningen er Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta. Samme druesammensætning som Dal Forno - hvis marker ligger op til Latium's. Et meget lavt udbytte på 25 hl/ha er med til at give et godt druepotentiale til at arbejde videre med. Da de samtidig bruger ny gærings teknik (zymes) som giver mere koncentrerede og aromatiske vine, virker de 16,5 % alkohol vinen har, ikke overvældende. En flot komplet Amarone der har både kraft og finesse.

295,00 DKK 369,00 DKK (spar 74,00 DKK)

SUPER FLOT AMARONE MED HELE 17 % ALKOHOL. Pas på Dal Forno. Når kun det bedste er godt nok. Koncentreret, tyk med stor fedme. Et overflødigshorn af hele paletten i både duft og smag. Det hele virker som om, det ingen ende vil tage. Fokussen bliver helt fjernet på alt andet end vinen. Ren meditation. Tørstof pr. liter ligger ekstremt højt på 48 gram/liter. Vinen er lavet på Corvina/Corvinone, Rondinella og Oseleta. Vinen modner 3 år på nye barrique og yderligere 1 år i flaske.

799,00 DKK
TOPKLASSE AMARONE MED HARMONI OG BALANCE – SIMPELTHEN REN NYDELSE. Vinen har en flot granatrød farve samt aroma og smag af konserveret frugt, krydderier, kirsebær, rosiner og nuancer af kakao og tobak. Anbefales til fuglevildt vildt som fx agerhøner, duer, fasaner og skovsneppe, eller til nødder og semi-modne oste – gerne italienske ligesom den også egner sig til at drikke alene.
475,00 DKK 525,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sergio Zenato er en utrolig succesfuld og iderig mand fra Veneto. Mange har støt på hans vine på store restuaranter og butikker. Siden etableringen i 1960 har han forsøgt at skabe en revolution indenfor vinbranchen, og det må man sige at han har formået. 

 

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Vinen har været lagret 36 måneder på egetræsfade samt 8-12 måneder på flasken inden frigivelsen. Det er en utrolig elegant rødvin med intens rubin-/granatrød farve, intens og meget karakteristisk ”Amarone-duft”, delikat, fyldig, varm og silkeblød smag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne fantastiske vin er særdeles velegnet til oksekød, vildt samt modnede oste. Den kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale og kan henlægges 8-12 år fra produktionsåret.

499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler