Santa Sofia - Amarone della Valpolicella Classico

499,00 DKK 625,00 DKK (spar 126,00 DKK)

Denne amarone er et karpitel for sig selv. Klassisk drueblend og tørring på 100 dage, hvorfor vinen er en intens, kraftig vin. Dog er syren frisk og sprød grundet klimaet. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-17

Santa Sofia - Amarone della Valpolicella Classico 2013

Santa Sofia er beliggende i Pedemonte di Valpolicella i Veneto. Området er et af de køligste, hvorfor vinene har usædvanligt meget syrer og friskhed. Santa Sofia er ikke bange for at kombinere traditionelle og moderne teknikker, hvorfor vinene oftest skiller sig ud og er anderledes i strukturen. Vinene høster mange point og gode anmeldelser, og menes at være en af de største moderne producenter i Veneto. 

Denne amarone er lavet på 70 % Corvina, 25 % Rondinella og 5 % Molinara drue, som har tørret i 100 dage. Druerne høstes manuelt og der bruges selvfølgelig kun det bedste druer. Vinen lagres i 36 måneder på eg og typisk 12 måneder på flaske inden frigivelse, så vinen er drikkeklar. 

Vinen har en flot rubinrød farve. Duften er intens og klassisk amarone. Smagen er delikat, fyldig og varm. Eftersmagen silkeblød. Modne bær og svesker. Milde tanniner og cremet eftersmag. Vinen har en flot struktur og en god friskhed trods sin intenstitet. 

Servere denne vin til oksekød eller modne oste. 

Prøv også Santa Sofia Pinot Grigio

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk