Villa Spinosa - Amarone della Valpolicella

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Enrico Spinosa er en af de gamle drenge i Valpolicella, hans vine fra Villa Spinosa er af den gamle skole, hvor der er en smule mere tørhed og renhed. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-7

Villa Spinosa - Amarone della Valpolicella 2006

Enrico Spinosa er en af områdets helt gamle drenge. Hans vine har stor fokus på den traditionelle stil. Vinen høster mange point og gode anmeldelser fra kendte anmeldere. Amaro betyder tød/bitter, hvilket han forsøger at præsenterer i sine vine. Derfor er der mange som ikke ser Villa Spinosa som den klassiske amarone. Man kan dog sige, at dette næsten ikke kan blive mere traditionelt for området. 

Enrico frigiver 3 årgange af gangen. Hans filosofi er anderledes, han fadlagrer vinene ekstrem længe, med princippet "Så kan folk sælg vælge årgang" Det gør at hans vine har meget alder når det rammer markedet, hvilket altid får mediedækning, da man sjældent ser det. 

Det er quintarelli’s vinmager Roberto Ferrarini

Denne vin er lavet på de klassiske druer, Corvina, Rondinella og Molinara. Vinen laves i samarbejde med Quintarelli's winemaker Roberto Ferrarini. Vinen har en flot rubinfarve. Duften er præget af jordbær, hindbær og blommer. Smagen er kompakt og intens. Cedertræ, lakrids og kokus. Efterfulgt af modne frugter som svesker og rosiner. Saftighed og sødme varmer munden og giver vinen en lang eftersmag. Vinen har 16,5 % alkohol hvilket vinen i bund og grund ikke viser. Alkohollen er integreret godt i vinen. 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk