Pascual Toso - Malbec Alta Reserva - Mendoza

195,00 DKK 269,00 DKK (spar 74,00 DKK)

 Kvalitets vin, en fantastisk blød og fed Malbec med vidunderlige nuancer  Pascual Toso Alta Malbec har en dyb rød farve med ungdommelige reflekser. Duften er aromatisk med noter af modne blommer, vanilje og krydderier fra 12 måneders modning på egetræsfade. Vinen er blød og perfekt afrundet med fløjlsagtige tanniner. En fremragende ledsager til kød, pasta og lagret ost som eksempelvis Roquefort.

Pascual Toso - Malbec Alta Reserva - Mendoza 2015

Denne vin er lavet på 100 % Malbec og er i bund og grund nok Pascual Toso's flagskib i Alta Reserva serien. Vinen er modtaget stor hæder fra mange internationale medier. Wine Specator har flere gange været forbi og tildele denne Malbec mange point. Farven er dyb rød med en elegant blålig kant. Duften er aromatisk, modne blommer, svesker og vanilje er tydelige. Tankerne leder en til Veneto og Amarone. Smagen er fyldig og virkelig fed og cremet. Amarone er stadig i ens tanker, dog runder vinen mere krydret af. Tobak, peber, salvie og mynthe giver vinen en krydret eftersmag, samtidig med vinen har silkebløde tanniner fra den 12 måneder lange fadlagring på franske og amerikanske fade. 

Fantastisk vin til kraftige gryderetter eller lagret oste. Servere den ved 15-17 grader. 

Årgang 2011:
 91 Point i Wine Spectator.
 91 Point i Wine Enthusiast Magazine 

Tidligere årgange:
 93 points - Wine Emthusiast 2009
 92 Points - Wine Spectator 2009
 90 Points - Wine & Spirits Magazine 2010
 89 Points - Wine Advocate - Jay Miller 2010

Alta Reserva er en serie af vine fra Pascual Toso, hvor de bruger de bedste Malbec druer fra alle deres parceller og vinificere dem hver for sig, samt fadlagre vinen i 18 måneder både på franske og amerikanske fade og derefter 6 måneder på flaske inden frigivelse. 

Tjek også Syrah vinen i dette niveau 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk