Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Valedor Rom Cordial har fået Guldmedalje ved ISW 2015 i Tyskland. Det er en fed, lækker og cremet rom. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Den grønne Chartreuse er en uundgåelig flaske i et velassorteret barskab. Likøren har rødder helt tilbage i 1600-tallets Frankrig, hvor den oprindelige version blev tilskrevet livsforlængende egenskaber. I dag drikkes den i store mængder for fornøjelsens skyld, og sikkert med den modsatte effekt. Opskriften er stadig hemmelig, og alkoholprocenten ligger på 55. Der er mange måder at drikke Chartreuse på: som den er, afkølet, med tonic eller i cocktails, som for eksempel neoklassikeren The Last Word.

399,95 DKK

Denne likør er lavet til dem, der synes at ren rom er en udfordring. Den fine gamle rom er pakket ind i en kappe af den allerbedste creme, man kan forestille sig, hvilket fjerner alle skarpe kanter, og efterlader en kraftigt, men smagfuld likør lavet af A.H. Riise Rom og frisk fløde, krydret med vanilje, karamel og kakao, samt afrundet med ægte rørsukker.

179,95 DKK

Choya producerer rigtig god sake, hvor kvalitet og traditioner går hånd i hånd. Lidt højere alkohol giver mere intensitet og renhed. 

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Norliq Cerise er en dansk produceret økologisk likør fremstillet af kirsebær. Likøren er udviklet af Norliq og byder på en smagsoplevelse af friskhed, frugt og karakter.

179,00 DKK 229,00 DKK (spar 50,00 DKK)

I Grækenland startes og afsluttes middagen ofte med en Ouzo. Det er en likør med anissmag, som blandes op med lige dele vand. Ouzo kan også nydes midt på dagen i sammen med en tallerken mezédes, der kan sammenlignes med tapas.

179,00 DKK

Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler. Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin, som aperitif, i kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.

249,95 DKK

Coole Swan er den creme likør som DU mangler. Blød og fyldig. Hvid chokolade og vanilje der kæler ganen. 

199,00 DKK 235,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Apoteker Riises Lakrids Likør Shot, som med en smag af netop lakrids udover det sædvanlige, vil være med til at sætte helt nye standarder for begrebet - Lakrids Shot. Man mærker håndværket bag. Her er tale om et produkt, som har været i de bedst tænkelige menneskehænder fra start, til Riise Lakrids Shot endelig finder hvile i den elegante flaske. Den er lavet, på en base af premium vodka, blandet med engelsk lakrids, lakridsrodspulver og salmiak - en fantastisk oplevelse!

169,95 DKK

Den nyeste variant i Giffards serie af likører. Den er lavet på pink grape og har en dejlig mild blød og rund sødme, samt en frisk og frugtig karaktér, som gør den ideel til cocktails.

199,95 DKK

Skal du bruge en skarp til maven? Så overvej A.H. Riise's Bitter. A.H. Riise Pharmacy - serien er skabt for at ære den stolte historie om A.H. Riise Apothecary Hall som blev grundlagt i 1838. Dengang var bittere en integreret del af healing og udviklet af de gamle apotekere. Specielt mod mave og hovedpine, samt som en kur mod dårlig fordøjelse.

199,95 DKK

Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.

169,95 DKK

Crème de Cassis er Maison Briottets force. Ingen tvivl om det. Denne klassiske solbærlikør er et af Bourgognes varemærker, og Briottet bruger kun sorten kaldet Noir de Bourgogne dyrket i Côte d’Or. Bærrene udblødes i spiritus i 10 dage, hvorefter likøren smages til med sukker og vandes ned til 15%. Eftersom den er klassificeret som crème, skal den indeholde mindst 200 gram sukker per liter, og den store sødme spiller godt sammen med solbærrets frugtige syre.

149,95 DKK

Dette er en dejlig frisk, frugtig og let sød mirabel likør fra Giffard, som indeholder lette bløde frugt noter.

199,95 DKK

Den ægte Creme de Cassis fra Dijon. Gabriel Boudier laver den bedste solbær likør til den klassiske "Kir" eller "Kir Royal". Blandingsforhold 1:4 med tør hvidvin eller mousserende.

149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Det traditionelle Bardinet-sortiment af sirup sælges i de attraktive og elegante flasker, der er velkendte over det meste af verden. Denne Bardinet Crème de Cassis de Dijon bruges til f.eks. “kir” og “kir royale”.

129,95 DKK

Hvis du har købt en mandellikør indenfor de sidste par år, har du måske lagt mærke til, at feltet har været ret sløjt. Nu kommer Zuidam til undsætning! Deres Amaretto er en håndlavet bittermandel-likør uden kunstige smage eller andre tilsætningsstoffer, og den vil med garanti få dig til at glemme alt om underlødige pseudo-amarettoer i gakkede, firkantede flasker med overdimensionerede propper.

239,00 DKK

Dansk Bitter som alle bør smage. En fantastisk kombination af urter/krydderier og sødme. Molboerne har igennem 3 år arbejdet med at udvikle opskriften! 

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne gin likør har smagsnoter af enebær, citrus og flora. En likør med massere af smag og fylde, med en god velafbalanceret sødme. 

399,95 DKK

Denne likør bliver fremstillet i små fermenteringstanke, for at opretholde den rige florale aroma i likøren. Hyldeblomsten er plukket i foråret, for derefter at blive tørret og fermenteret i alkohol. Farven er gylden gul med grønlige noter. Duften er intens og kraftig. Eksotisk med hint af krydderlige noter, mens smagen er fyldig og kompleks. Masser af hyldeblomst samt en smule syrer til at skabe balance i destillatet. 

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

A.H. Riise Lakrids Shot Hot er et lakrids-shot der går lige til grænsen. Den skaber minder om barndoms slik og glade lakridsfyldte øjeblikke. Den fylder munden med en lakridsdybde, der simpelthen er uovertruffen. Den ekstremt rene lakridsmag er forbundet med begrænsede salte noter og fornemmelsen af hvid peber, lige nok til at bemærke, dog uden at nogen af de stærke elementer nogensinde bliver dominerende.

169,95 DKK

Likøren bliver fremstillet ved at lade ”Rouges du Roussillon” abrikoser trække i neutral spiritus. Gylden gul likør med fine orange nuancer. På næsen har den meget typiske aromaer, der minder om ​​abrikos juice. Buketten afsløres i trin: Mandelnoter først, derefter sødme af modne abrikoser og søde krydderier som finish, der minder om karamelliseret abrikosmarmelade.

199,95 DKK

Pierre Ferrand Dry Curacao er skabt i samarbejde med cocktailgeniet David Wondrich. Sammen har Wondrich og Alexandre Gabriel prøvesmagt adskillige appelsinlikører fra cocktailens gyldne alder og til sidst fandt de den rigtige 1800-tals-opskrift. Pierre Ferrand Dry Curacao er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner, samt en infusion af krydderier, valnøddeskind og svesker.

299,95 DKK

Dejlig forfriskning i sommerens varme. Skøn likør lavet på krydderier og frugt! 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Årets bedste creamlikør. Lavet på gin og lemon. Ginnen er fra Slingsby i Yorkshire. Perfekt balance. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Skal middagsselskabet op i gear og med højt humør, så servere et glas fra Carcelli. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Rommen har friske og tropiske aromaer af friskkværnet kaffe og kokosnød. Smagen fremstår let og frugtig med en silkeblød profil, som leder til en delikat og tydelig finish. Planas har en væsentlig højere alkoholprocent end de fleste lyse rom, hvilket gør den perfekt til cocktails, da smagen vil virke mere afbalanceret og kompleks.

349,95 DKK

The Irishman - Irish Cream er en lækkerbisken for alle slikmunde. En klassiker, men samtidig mere velsmagende og på mange måder mere fuldblods, da produktet faktisk er baseret på den ægte vare - nemlig irsk whiskey. Det er en håndblandet creamlikør med aromaer af toffee, kakao, chokolade, vanilje og karamel. En god irsk tradition, måske den bedste af sin slags på markedet. Bør serveres afkølet som ledsager til en god kop kaffe, eller på is som en velkomstdrink.

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Cherry Heering er en dansk kirsebærlikør, og blev fremelsket af Peter Heering i slutningen af 1700-tallet eller starten af 1800-tallet. Den er mørk rød, og har ikke overdreven sød smag af mørke kirsebær. Firmaet, Peter F. Heering, blev grundlagt 1. december 1818.

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler. Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin, som aperitif, i kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.

149,95 DKK

Infusion af brombær i spiritus giver den søde og frugtige likør, som er ideel i den klassiske Bramble cocktail.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)
Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse. Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse. 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen: "Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vanilleis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen." En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hindbærrene trækker i neutral spiritus og giver dermed denne søde og frugtige likør. Klare noter af frisk og frugtige hindbær som er ideel i friske og søde frugtcocktails.

199,95 DKK

Creme de Noix er fremstillet af danske håndplukkede valnødder. Efter plukning vaskes og sorteres de i hånden. Kun de bedste anvendes - Selvfølgelig. Creme de Noix har en tilpas sødme og et let bid af alkohol, som gør den til den perfekte ledsager til kraftige oste og desserter.

289,00 DKK 325,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Denne New Grove Café likør fra Mauritius er en likør blandet med New Grove Plantation rom og består udelukkende af sukkerrør-spiritus tilsat naturlig kaffeessens.

159,95 DKK 199,95 DKK (spar 40,00 DKK)

En sød og let cremet karamel likør, som er fremragende afkølet eller i kaffe. Den kan også bruges til madlavning og er særligt velegnet til desserter.

199,95 DKK

Den første likør produceret af Emile Giffard, som et middel mod maveproblemer. I dag produceres den stadig efter den originale opskrift. Friske mynteblade infuseres i alkohol og balanceres til perfektion med sukker. Smager kraftigt af frisk og krydret mynte. God som sipping eller i cocktails.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Angostura Aromatic Bitter er den ikoniske cocktailbitter som i hundredvis af år har givet liv til drinks, gin, sodavand, supper, stuvninger og halvkedelige Champagner. Den lille flaske med den store etikette er fast inventar i cocktailbarer og køkkener verden over, og selvom den er kommerciel, er kvaliteten i top. Ingen Old Fashioned er helt som den skal være, uden et par af de mørke, bitre dråber. Opskriften er, selvfølgelig, hemmelig.  

149,00 DKK

Licor 43 er sammensat af 43 nøje udvalgte naturlige ingredienser, hvoraf de fleste er frugt og aromatiske urter, deriblandt citrusfrugter og vanilje, der giver en mild, blød og rund smag. Nogle foretrækker at drikke deres Licor 43 "on the rocks" (ren med is i og til en god kop kaffe). Mens professionelle bartendere i flere år har anvendt Licor 43 som den "hemmelige ingrediens", der tilfører en lang række drinks og cocktails et karakteristisk twist og afrunder den sprittede smag fra anden alkohol. Den alsidige og lettilgængelige smag har sikret Licor 43 førstepladsen som Spaniens mest eksporterede likør.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Serveres iskold efter et måltid, men kan med fordel blandes med tonic eller soda som en opfriskende drink eller aperitif. Dette er den klassiske Citronlikør som man altid får i det sydlige Italien. Dog er denne lavet i NordItalien, hvilket også er grunden til den heder Limoncello - Men det er faktisk bedre en de almindelige eksport kvaliteter man kan købe herhjemme. Den er også fantastisk sammen med mousserende vin eller champagne. Til desserter er den helt fantastisk ? prøv over is, frugtsalat eller friske jordbær. 70 cl. - 27 % alkohol.

199,00 DKK

Italiens største Aperitif - Italiensk drinks-hit til de danske sommeraftener. Navnet siger det hele: Aperol er den perfekte aperitif. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret, med udvalgte ingredienser som bitter, appelsiner og mange andre urter (herunder rabarber) og rødder i perfekte proportioner. 

129,95 DKK 149,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Pisang Ambon er den originale grønne banan likør. Inspireret af en gammel indonesisk opskrift. Pisang betyder banan på indonesisk, og Ambon er navnet på en lille ø nær Bali. 

149,95 DKK

Oplev fransk livsstil på flaske, men husk at fortynde med iskold vand og et par isterninger i forholdet 2 dele Pastis til 5-7 dele vand. Denne Pastisdrik blev opfundet i 1932 af Paul Ricard som døbte den Pastis de Marseille. Han skabte den med ingredienser som lakridsrod, stjerneanis fra Sydøstasien, som hurtigt blev Frankrigs favorit drik.

229,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler