Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Skal du bruge en skarp til maven? Så overvej A.H. Riise's Bitter. A.H. Riise Pharmacy - serien er skabt for at ære den stolte historie om A.H. Riise Apothecary Hall som blev grundlagt i 1838. Dengang var bittere en integreret del af healing og udviklet af de gamle apotekere. Specielt mod mave og hovedpine, samt som en kur mod dårlig fordøjelse.

199,95 DKK

Denne likør er lavet til dem, der synes at ren rom er en udfordring. Den fine gamle rom er pakket ind i en kappe af den allerbedste creme, man kan forestille sig, hvilket fjerner alle skarpe kanter, og efterlader en kraftigt, men smagfuld likør lavet af A.H. Riise Rom og frisk fløde, krydret med vanilje, karamel og kakao, samt afrundet med ægte rørsukker.

179,95 DKK

Den første likør produceret af Emile Giffard, som et middel mod maveproblemer. I dag produceres den stadig efter den originale opskrift. Friske mynteblade infuseres i alkohol og balanceres til perfektion med sukker. Smager kraftigt af frisk og krydret mynte. God som sipping eller i cocktails.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler. Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin, som aperitif, i kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.

149,95 DKK

Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler. Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin, som aperitif, i kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.

249,95 DKK

Valedor  Cordial  har fået Guldmedalje ved ISW 2015 i Tyskland. Det er en fed, lækker og cremet drik baseret på spiritus udvundet af sukkerrør. . 

325,00 DKK 399,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Pallini Limonzero er verdens første alkoholfri limoncello! Ligesom Pallinis klassiske limoncello, er den lavet på håndplukkede Sfusato-citroner fra Amalfikysten, og smagen sidder lige i skabet. Den vandt i øvrigt den højeste udmærkelse, Master Award, ved Global Spirits Masters Competition i 2022.

139,95 DKK

Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.

169,95 DKK
LIMONCELLO SPRITZ - PALLINI DRINKSMIX - (LUKSUS UDGAVE..) Samlet sæt!***** TOP FRISK OG LÆKKER SPRITZTag et stort glasTilsæt et halv glas med isterninger2 dele Limoncello3 dele Prosecco fra Le Contesse Skål!
225,00 DKK 278,00 DKK (spar 53,00 DKK)

Den ægte Crème de Cassis fra Dijon. Gabriel Boudier laver den bedste solbær likør til den klassiske "Kir" eller "Kir Royal". Blandingsforhold 1:4 med tør hvidvin eller mousserende.

199,95 DKK

Hvis du har købt en mandellikør indenfor de sidste par år, har du måske lagt mærke til, at feltet har været ret sløjt. Nu kommer Zuidam til undsætning! Deres Amaretto er en håndlavet bittermandel-likør uden kunstige smage eller andre tilsætningsstoffer, og den vil med garanti få dig til at glemme alt om underlødige pseudo-amarettoer i gakkede, firkantede flasker med overdimensionerede propper.

239,00 DKK

A.H. Riise Lakrids Shot Hot er et lakrids-shot der går lige til grænsen. Den skaber minder om barndoms slik og glade lakridsfyldte øjeblikke. Den fylder munden med en lakridsdybde, der simpelthen er uovertruffen. Den ekstremt rene lakridsmag er forbundet med begrænsede salte noter og fornemmelsen af hvid peber, lige nok til at bemærke, dog uden at nogen af de stærke elementer nogensinde bliver dominerende.

169,95 DKK

Cherry Heering er en dansk kirsebærlikør, og blev fremelsket af Peter Heering i slutningen af 1700-tallet eller starten af 1800-tallet. Den er mørk rød, og har ikke overdreven sød smag af mørke kirsebær. Firmaet, Peter F. Heering, blev grundlagt 1. december 1818.

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Infusion af brombær i spiritus giver den søde og frugtige likør, som er ideel i den klassiske Bramble cocktail.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

En sød og let cremet karamel likør, som er fremragende afkølet eller i kaffe. Den kan også bruges til madlavning og er særligt velegnet til desserter.

199,95 DKK

Det er Star Ruby Rød Grapefrugt, som alene er ansvarlig for den søde bitterhed. Grapefrugterne er håndplukket på den solrige franske ø Korsika, beliggende i det idylliske Middelhav.

199,95 DKK

Crème de Cassis er Maison Briottets force. Ingen tvivl om det. Denne klassiske solbærlikør er et af Bourgognes varemærker, og Briottet bruger kun sorten kaldet Noir de Bourgogne dyrket i Côte d’Or. Bærrene udblødes i spiritus i 10 dage, hvorefter likøren smages til med sukker og vandes ned til 15%. Eftersom den er klassificeret som crème, skal den indeholde mindst 200 gram sukker per liter, og den store sødme spiller godt sammen med solbærrets frugtige syre.

149,95 DKK

Choya producerer rigtig god sake, hvor kvalitet og traditioner går hånd i hånd. Denne Sake har  mere intensitet og renhed. 

149,00 DKK

Dette er en dejlig frisk, frugtig og let sød mirabel likør fra Giffard, som indeholder lette bløde frugt noter.

199,95 DKK

Dansk Bitter som alle bør smage. En fantastisk kombination af urter/krydderier og sødme. Molboerne har igennem 3 år arbejdet med at udvikle opskriften! 

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Den klassiske italienske likør Strega, der har sin karakteristiske smag fra ca. 70 urter, bl.a. mynte. Strega har en klar gul farve, der skyldes safran.

299,95 DKK

Apoteker Riises Lakrids Likør Shot, som med en smag af netop lakrids udover det sædvanlige, vil være med til at sætte helt nye standarder for begrebet - Lakrids Shot. Man mærker håndværket bag. Her er tale om et produkt, som har været i de bedst tænkelige menneskehænder fra start, til Riise Lakrids Shot endelig finder hvile i den elegante flaske. Den er lavet, på en base af premium vodka, blandet med engelsk lakrids, lakridsrodspulver og salmiak - en fantastisk oplevelse!

169,95 DKK

Denne gin likør har smagsnoter af enebær, citrus og flora. En likør med massere af smag og fylde, med en god velafbalanceret sødme. 

399,95 DKK

Denne likør bliver fremstillet i små fermenteringstanke, for at opretholde den rige florale aroma i likøren. Hyldeblomsten er plukket i foråret, for derefter at blive tørret og fermenteret i alkohol. Farven er gylden gul med grønlige noter. Duften er intens og kraftig. Eksotisk med hint af krydderlige noter, mens smagen er fyldig og kompleks. Masser af hyldeblomst samt en smule syrer til at skabe balance i destillatet. 

249,95 DKK 299,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Likøren bliver fremstillet ved at lade ”Rouges du Roussillon” abrikoser trække i neutral spiritus. Gylden gul likør med fine orange nuancer. På næsen har den meget typiske aromaer, der minder om ​​abrikos juice. Buketten afsløres i trin: Mandelnoter først, derefter sødme af modne abrikoser og søde krydderier som finish, der minder om karamelliseret abrikosmarmelade.

199,95 DKK

Pierre Ferrand Dry Curacao er skabt i samarbejde med cocktailgeniet David Wondrich. Sammen har Wondrich og Alexandre Gabriel prøvesmagt adskillige appelsinlikører fra cocktailens gyldne alder og til sidst fandt de den rigtige 1800-tals-opskrift. Pierre Ferrand Dry Curacao er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner, samt en infusion af krydderier, valnøddeskind og svesker.

299,95 DKK

Dejlig forfriskning i sommerens varme. Skøn likør lavet på krydderier og frugt! 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Skal middagsselskabet op i gear og med højt humør, så servere et glas fra Carcelli. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Rommen har friske og tropiske aromaer af friskkværnet kaffe og kokosnød. Smagen fremstår let og frugtig med en silkeblød profil, som leder til en delikat og tydelig finish. Planas har en væsentlig højere alkoholprocent end de fleste lyse rom, hvilket gør den perfekt til cocktails, da smagen vil virke mere afbalanceret og kompleks.

349,95 DKK

Ruby Limoncello er fantastisk med dens behagelige og intense frugtsmag med friske nuancer. Den er lavet med omhyggeligt udvalgte citroner fra Middelhavskysten. Med en alkoholprocent på kun 15% er den ideel til en forfriskende drink.

199,95 DKK
Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse. Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse. 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen: "Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vanilleis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen." En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Den nyeste variant i Giffards serie af likører. Den er lavet på pink grape og har en dejlig mild blød og rund sødme, samt en frisk og frugtig karaktér, som gør den ideel til cocktails.

199,95 DKK

Hindbærrene trækker i neutral spiritus og giver dermed denne søde og frugtige likør. Klare noter af frisk og frugtige hindbær som er ideel i friske og søde frugtcocktails.

199,95 DKK

Denne jule urtelikør har en anelse mere sødme og rundhed end dens grønne bror. 

299,95 DKK

Angostura Aromatic Bitter er den ikoniske cocktailbitter som i hundredvis af år har givet liv til drinks, gin, sodavand, supper, stuvninger og halvkedelige Champagner. Den lille flaske med den store etikette er fast inventar i cocktailbarer og køkkener verden over, og selvom den er kommerciel, er kvaliteten i top. Ingen Old Fashioned er helt som den skal være, uden et par af de mørke, bitre dråber. Opskriften er, selvfølgelig, hemmelig.  

149,00 DKK

Licor 43 er sammensat af 43 nøje udvalgte naturlige ingredienser, hvoraf de fleste er frugt og aromatiske urter, deriblandt citrusfrugter og vanilje, der giver en mild, blød og rund smag. Nogle foretrækker at drikke deres Licor 43 "on the rocks" (ren med is i og til en god kop kaffe). Mens professionelle bartendere i flere år har anvendt Licor 43 som den "hemmelige ingrediens", der tilfører en lang række drinks og cocktails et karakteristisk twist og afrunder den sprittede smag fra anden alkohol. Den alsidige og lettilgængelige smag har sikret Licor 43 førstepladsen som Spaniens mest eksporterede likør.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Elixir Vegetal de la Grande Chartreuse er resultatet af karteusermunkenes fortolkning af det oprindelige manuskript på en ”Elixir of long life”. Hele 130 forskellige urter og blomster indgår i opskriften, som selvfølgelig er hemmelig, og den er tappet ved en kolossal alkoholprocent på 69. Hvis du er på jagt efter en mere koncentreret udgave af den klassiske grønne Chartreuse, så er du kommet til det rette sted!

149,95 DKK

Italiens største Aperitif - Italiensk drinks-hit til de danske sommeraftener. Navnet siger det hele: Aperol er den perfekte aperitif. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret, med udvalgte ingredienser som bitter, appelsiner og mange andre urter (herunder rabarber) og rødder i perfekte proportioner. 

129,95 DKK 149,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne grønne urtelikør fra munkeklosteret Cistercienserordenen minder meget om den klassiske grønne Chartreause. 

299,95 DKK

Pisang Ambon er den originale grønne banan likør. Inspireret af en gammel indonesisk opskrift. Pisang betyder banan på indonesisk, og Ambon er navnet på en lille ø nær Bali. 

149,95 DKK

I Grækenland startes og afsluttes middagen ofte med en Ouzo. Det er en likør med anissmag, som blandes op med lige dele vand. Ouzo kan også nydes midt på dagen i sammen med en tallerken mezédes, der kan sammenlignes med tapas.

179,00 DKK

Oplev fransk livsstil på flaske, men husk at fortynde med iskold vand og et par isterninger i forholdet 2 dele Pastis til 5-7 dele vand. Denne Pastisdrik blev opfundet i 1932 af Paul Ricard som døbte den Pastis de Marseille. Han skabte den med ingredienser som lakridsrod, stjerneanis fra Sydøstasien, som hurtigt blev Frankrigs favorit drik.

229,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler