Chateau Ducru Beaucaillou - Saint-Julien

1.999,00 DKK

Chateau Ducru-Beaucaillou er en fantastisk producent i Saint-Julien. Vinene bliver ofte  revet væk grundet den store intensitet og frugt. 

Model/varenr.: 1000-600-40-70-51

Chateau Ducru Beaucaillou - Saint-Julien 2001

Ducru-Beaucaillou er beliggende i Saint-Julien. Slottes er et af de få, der har formået at beholde slottes i samme familie i mange generationer. Slottes er beliggende i smørhullet mellem Beychevelle i nord og Latour i syd. Ejendommen besidder 215 ha., men kun de 49 ha. benyttes til vinproduktion. Druerne er Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Stokke er i snit 40 år gamle, hvilket er temmelig gammelt i Bordeaux.

Druerne høstes manuelt og vinificeres hver for sig og parcellerne hver for sig. Efter endt gæring smages de forskellige fade, så det perfekt sammenstilk findes. Vinen lagres efterfølgende 18 måneder på fade, hvoraf 70 % af dem er nye. Chateau Ducru-Beaucaillou er meget ambitiøse, hvorfor der kun produceres 120.000 flasker årligt.

Vinen er dyb rød. Nærmest sort. Duften er kraftig og koncentreret. Smagen er intens og fyldig. Ren, fed frugt med modne tanniner og en unik balance, som kun de bedste Bordeaux'er har. Bruno Borie som er winemaker på slottes, har stor succes med sine filosofier.  

Chateau Ducru-Beaucaillou bliver hos mange anset som værende en fantastisk investeringsvin, da den kan købes for en okay pris, og tendensen i de seneste årgange har været, at prisen hurtigt stiger. Ring til Hillerød Vinkompagni, hvis de giver anledning til spørgsmål. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk