Albert Sounit - Rully 1cru "Les Raclots"

379,00 DKK

Albert Sounit er et kendt domaine i Danmark, hvorfor fordi domainet er ejet af danskere, som ynder at en stor portion af deres produktion lander i Danmark. Skønne vine, hvor kendetegnet er mineralitet og friskhed. 

Model/varenr.: 1000-200-15-12-17

Albert Sounit - Rully 1cru "Les Raclots" 2018

Les Raclots ligger på samme skråning som La Pucelle. Marken ligger vest for byen Rully. En ikonisk skråning for befolkningen i Rully, da de absolutte bedste marker ligger på denne skråning. Jordbunden består mest af kalk og sten. Vinene fra denne mark er elegante og rene. Vinen er lavet p å100 % Chardonnay og lagres i ca. 12 måneder på store og små franske barriques. 

Les Raclots ligger på samme skråning som La Pucelle og Les Chênes, den store, markante skråning vest for landsbyen Rully. Det er på denne markante skråning, at nogle af Rully’s allerbedste 1. Cru vinmarker ligger. Vinen har en flot blank og gylden farve. Duften bryder luften med hvideblomster, citrus og kalkagtige noter. Smagen er frisk og har en del syrer, der bider fra sig. Eftersmagen er mere cremet og blød. Stor vin, som med fordel kan gemmes nogle år endnu. 5-10 år fra årgangen. En vin som snildt kan drille de store hvide vine fra Cotes de Beaune. 

Se også Albert Sounit La Pucelle her

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk