Francis Ford Coppola Winery - Director's Cut Sonoma Coast Pinot Noir 2021 14,5% alk.

249,95 DKK

En mørk og dragende duft af violer, solbær og et strejf af kanel springer en i møde i glasset, mens der i smagen følges op med mere syrlige røde bær, hvor det særligt er hindbær og kirsebær, som byder sig til.

Model/varenr.: 1000-600-150-10-18

Francis Ford Coppola Winery - Director's Cut Sonoma Coast Pinot Noir 2021 14,5% alk. 75 cl. 

Director's Cut er inden for filmens verden instruktørens mulighed for at fremhæve deres egne kreative visioner, uden at produktionsselskabet og andre interessenter blander sig. Den tankegang går igen i Francis Ford Coppolas Director's Cut vine. Her har winemakeren fået frie tøjler til at skabe en vin helt efter deres egne idealer.

I denne vin er det Pinot Noir, som er kommet under kærlig behandling. Sonoma Coasts kølige klima er perfekt til at den både kræsne og sårbare druesort. Der skal ikke gå meget galt hen over en vækstsæson, så bliver Pinot Noir helt forfærdeligt. Men lige præcis derfor, er det så særligt imponerende, når det bliver en stor succes, som i denne cuvée.

2021 årgangen en skøn balance imellem køligt og varmt vejr, som har betydet at vinen har en god koncentration, med en skøn, frugtig friskhed.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk