-5%

Kendall-Jackson - Pinot Noir Outland Ridge/Anderson Valley

379,00 DKK 399,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Kendall-Jackson er en gammel producent fra Californien. Fantastisk Pinot Noir fra den nordlige del af Californien, hvor morgentågen giver perfekte forhold for Pinot Noir. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-22

Kendall-Jackson - Pinot Noir Outland Ridge/Anderson Valley 2019

Kendall-Jackson blec etableret i 1974 af familien Jackson. Vingården består af 35 ha jord og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Tidligere en frugtplantage, men i 1982 valgte Jackson-Familien at omdanne den til vingård. Og derfra har de ikke set sig tilbage. Store priser, høje ratings og masser af hæder har deres vine opnået. 

Denne flaske er lavet udelukkende på Pinot Noir fra Anderson Valley i det nordligste Californien, hvor morgentågen er en stor faktor på, hvorfor Pinot Noir stortrives i dette område. Grundet tågen er der køligere over længere perioder her i denne dal, hvilket Pinot Noir's tynde skind har rigtig godt af. Vinmarkerne er beliggende i 500 meters højde, hvilket er perfekt for Pinot. 

Vinen lagres i 10 måneder på franske fade, hvilket giver struktur og syrer til vinen. En stor vin som kan henlægges i mange år endnu. 

Servere denne vin til grillet kalv, svin eller fjerkræ. Bør serveres lidt køligt. 

Tjek også Kendall-Jackson Zinfandell ud

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk