Volante Vineyards - Zinfandel Sonoma Valley

189,00 DKK 249,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Guldregnen startede i 2006, hvor Chuck Mccoy vinder dobbelt guld med hans Zinfandel i årgangen 2004. Endvidere modtager han 98 point af Winespectator. Derefter startede vineriet med at modtage stor interesse og efterspørgsel. Volante producerer udover deres Zinfandel også Merlot, Cabernet Sauvignon, Franc og Malbec. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-26

Volante Vineyards - Zinfandel Sonoma Valley 2015

 GULDMEDALJE ved California State Fair 
 GULDMEDALJE ved San Francisco Chronicle WINE COMPETITION

Vinen er lavet på 100 % Zinfandel fra Sonoma Valley, hvor druerne kommer fra stokke beplantet i 1987 og ligger i ca. 1300 meters højde. Druerne gennemgår en hård selektering, hvor kun de bedste druer er gode nok. Vinen har en mørk farve med en mørkerød kant. Duften er fuld af modne frugter, svesker, blommer og rosiner, krydderi noten er også fremkommen. Smagen er utrolig fyldig og intens. Fløjlsblød og koncentreret. Blå og sorte kirsebær. Eftersmagen er krydret med noter af vanilje og eg. Brombær og lidt læder dukker op. Vinen har 12 måneders fadlagring inden den bliver flasket og lagt i kælderen indtil Chuck Mccoy mener den er drikkevenlig, hvorfor han først nu har frigivet 2008. 

Servere denne vin til den store bøf fra grillen, simmerretter eller modne oste. Bør nydes ved 14 grader. Dekantere med fordel vinen i 1 times tid. 

Chuck Mccoy er udannet indenfor kemi og har i store dele af sit arbejdsliv arbejdet i den branche. De mange år i kemi-branchen har givet Chuck en masse ture til Sonoma og Napa Valley, hvor hans interesse for vin startede. Da han nærmede sig pensionsalderen vidste han ikke hvad han skulle lave, og blev i den sammenhæng tilbudt et jordlod i Sonoma County, som han takkede pænt ja tak til. Han købte det i 1986 og rykkede ind i det nye vineri i Sonoma og startede at producere vin. Al jorden ligger på skråninger og ligger i min. 1300 meters højde, hvilket gør det unikt i Sonoma. Han besidder i dag 45 ha. med mange forskellige sorter. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk