Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay Diamond Collection

169,95 DKK

Druerne til denne Chardonnay kommer fra 3 forskellige marker - Monterey, Arroyo Seco & Gabilan. Alle områder bidrager med deres og skaber en hvidvin i aller højeste balance, som mange har ladet sin kærlighed falde på. 

Model/varenr.: 1000-200-22-10-7

Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay Diamond Collection 2019

Druerne til denne vin kommer fra 3 forskellige områder. Chardonnay fra Monterey som giver frugt og fedme, druer fra Arroyo Seco som bidrager med en kølighed, der giver vinen en sprød karakter, samt en mark fra Gabilan-Bjergkæden, hvor jordbunden er præget af sand, hvorfor resultatet er, en vin i balance med fedme og tropiske frugter, samtidig med friskhed og nærmest en sprød karakter, samt en hvidvin i struktur. En stor del af vinen gæres på ståltanke, hvor en mindre del gæres på franske fade. Denne andel gennemgår også den malolaktiske gæring, som resultere i en most, der har en cremet fornemmelse. Denne metode, hvor man gæres forskelligt, giver vine med mange nuancer og facetter. En vin i struktur og med kompleksitet. 

Vinen har en flot gul farve, dufter af tropiske frugter som ananas, banan og passionsfrugt. Smagen bygger på med mere dybde. Appelsin og en krydret note af vanilje og anis. Eftersmagen er fed og lang, men med en sprød note også. 

Prøv denne vin til fede fiske, tapas eller modne oste. Serveres ved 8-10 grader. 

 

 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk