Francis Ford Coppola Winery - Director's Cut Sonoma Coast Chardonnay 2021 14,5% alk.

249,95 DKK
Køb 6 eller flere til 210,00 DKK pr stk. spar i alt 39,95 DKK pr stk.

Med denne vin forsøger winemarker Corey Beck at sætte en stor fed streg under, hvor godt en fadlagret Chardonnay smager, hvis blot druerne kommer fra den rigtig jordbund. Intens og ikke mindst balanceret hvidvin, som opnår et usædvanlig højt niveau. 

Model/varenr.: 1000-200-22-10-8

Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay Director's Cut 2021

Druerne til denne vin kommer fra Russian River i Sonoma County. Russian River er en kommune i Californien, som er beliggende ud til kysten. Netop kysten er et nøgleord for de grønne druer. De har behov for kølige nætter, for at kunne blive kølet af. Druerne høstes og presses som hele klaser, og gæres på franske egetræsfade for at opnå fedme og den mest cremet vin. Det er en lidt utraditionel metode, men som tidligere skrevet så er de temmelig innovative og modige. Vinen lagres 7 måneder på franske fade, hvoraf ca. halvdelen er nye fade. 

Vinen har en flot mørkegul farve, dufter af ananas, melon og et lille krydret note fra fadets præg. Smagen er virkelig fyldig, bærer præg af tropiske frugter, lidt citrusfrugter til at give syrer og friskhed, til den ellers tunge hvidvin. Oplagt vin til fede fiske og modne oste. Servere denne vin ved 10 grader. 

 

 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk