Ayala - Blanc de Blancs Brut 2016

699,95 DKK

Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan løfte sløret for, at Hillerød Vinkompagni er blevet Ambassadør for Champagnehuset Ayala.

Ayala er Bollingers prestigeprojekt, som de købte i 2005. Modsat Bollinger som er Pinot drevet, er Ayala drevet på Chadonnay druen. Hillerød Vinkompagni bliver én ud af blot 5-7 steder i hele Danmark, hvor Ayala kan købes. Og lad os blot afslører med det samme, mængderne bliver meget små.

Model/varenr.: 1000-300-10-10-44

Ayala - Blanc de Blancs Brut 2016 12% alk.- 75 cl.

Denne Blanc de Blancs fra Champagne Ayala bliver produceret i begrænsede mængder og kun i exceptionelle årgange. Vinen udtrykker flot, Chardonnay druens evne til at producere vin med utrolig renhed og elegance. Fra nogle af de bedste crus-marker i Côte des Blancs, udtrykker denne cuvée intet mindre end adelighed. Faktisk vinificeres hver druesort, hvert cru, hver årgang separat for at bevare udtrykket og karakteren fra hver parcel, hvert terroir og hver årgang, som giver fantastiske blandingsmuligheder. Med en lang lagring på mere end 6 år, udtrykker vinen bemærkelsesværdig mineralitet og friskhed, som sammen giver en helt fantastisk kompleksitet. Let gylden i farven med hvidguldsreflekser og meget fine, delikate bobler. Duften er subtil og indbydende med delikate noter af hvide blomster, citrusfrugter, honning og brioche. Smagen udtrykker en fantatsik balance af firkshed og dybde fra autolysen. Noter af citrusskal, hvid fersken, flint, ristede mandler og brioche skaber perfekt balance i smagen. Eftersmagen er lang med en flot mineralsk finish. Perfekt til retter som torsk med beurre blanc sauce, skaldyrsrisotto, ceviche, charcuteri, hårde oste mm.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk