-13%

Ayala - Brut Majeur 12% alk.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Vinen er let gylden i glasset med en let perlende mousse. Duften er aromatisk med note af citrus, hvide blomster og stenfrugt. Smagen er elegant og delikat med noter af østersskal, citrus, hvid fersken, grønne mandler og flint. Eftersmagen er lang og frisk med en flot mineralsk finish. Perfekt som aperitif, på terrassen eller til lette retter med fisk, skaldyr, fjerkræ, faste oste mm.

Model/varenr.: 1000-300-10-10-25

Ayala - Brut Majeur  12% alk. - 75 cl.

Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu kan løfte sløret for, at Hillerød Vinkompagni er blevet Ambassadør for Champagnehuset Ayala.

Brut Majeur er en perfekt repræsentation af Ayala-stilen. Baseret på Chardonnay, med mindre mængder af Pinot Noir og Pinot Meunier fra de bedste terroirs, udstråler denne cuvée intet andet end ren elegance. Druerne til denne champagne stammer fra nogle af de mest udsøgte terroirs i Champagne, inklusiv 70 crus fordelt på Côte de Blancs Montagne de Reims, Vallée de la Marne, Aube, Vitruat og Sézannais. Druerne håndhøstes og vinificeres hver for sig i rustfrit stål, som er med til at forme Ayalas karakteristiske friske stil. Faktisk vinificeres hver druesort, hvert cru, hver årgang separat for at bevare udtrykket og karakteren fra hver parcel, hvert terroir og hver årgang, som giver fantastiske blandingsmuligheder. Champagnen er lagret sur lie (lagring på bærmen) i minimum tre år, hvilket giver tertiære, nøddeagtige noter og hermed dybde. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences