Dom Perignon Vintage 2008 - Moët & Chandon

1.499,00 DKK

Efter lang tids venten er vinen endelig landet. Dom Perignon 2008 har i lang tid været meget omtalt, da årgangen har et kæmpe potentiale, samt at det er sidste årgang produceret af den nu tidligere kældermester. 

Dom Perignon - Milésimé 2008

Årgangen 2008 er den første Champagne fra Dom Perignon som ikke frigives efter kronologisk rækkefølge. Det er der 2 årsager til. Den første er, at årgangen har et kæmpe potentiale og man taler om at 2008 er århundredes største årgang, ligesom man gjorder med 1996. Og hvilke Champagner er ikke kommet ud af 1996? Hillerød Vinkompagni tror at der ligger nogle rigtig store vinoplevelser gemt i Dom Perignon 2008. 

Desuden er det også den sidste årgang kældermester Richard Geoffroy har produceret, hvorfor mange også mener at den er værd at overveje med tanke på investering. Richard har efter 28 år hos Moët Hennessy valgt at stoppe som kældemester. 

Richard er en stor person i Champagne, og han har altid været kendt for sine store ambitioner og specielt sin kreativitet. Richard efterlader dog ikke Dom Perignon til en novise. Hans højrehånd Vincent Chaperon overtager positionen som kældermester hos Dom Perignon. 

Se vores store udvalg af Dom Perignon her

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk