Moët & Chandon - Nectar Impérial 12% alk.

425,00 DKK

Moët har i rigtig mange år været set som et af de aller største brands i hele verdenen og det er der god grund til - De er utrolig dygtige til at sprede deres produkter til alle verdenshjørner. Specielt har deres Nectar vundet indpas rigtig mange steder, især i Skandinavien, grundet den højere dosage (sukker-tilsætning). Det gør vinen nemmere at drikke for flere personer. 

Model/varenr.: 1000-300-10-10-38

Moët & Chandon - Nectar Impérial 12% alk. 75 cl.  

Moët & Chandon Nectar Champagne er produceret på Pinot Noir, Pinot Meunier samt Chardonnay. Moët fokusere på disse 3 druer i al deres vin. Denne Nectar Imperial er måske den modigste Champagne fra Moët, forstået på den måde, at den har et væsentlig højere sukkerindhold end deres andre produkter. Vinen udviser en levende syrer, trods sukkerindholdet. Generøs frugt, eksotiske frugter og en imponerende fylde i munden. En Champagne der bærer præg af ananas, passionsfrugt og abrikos. 

Servere denne Champagne for de gæster som ikke ønsker deres Champagne for tør, brug den som et glas ved siden af kage, frugt-baseret desserter. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk