Domaine Theo Blet - La Peyanne Saumur Blanc 2022

275,00 DKK
En ren Chardonnay, der har nydt godt af det omskiftelige klima i Golanhøjderne. Her er varmt om dagen og koldt om natten. Det giver en god balance i vinen, som blindt vil kunne gå som værende en god fransk Chardonnay. Her er også brugt franske fade, som sammen med intens citrus, blomster, æbler og ananas leder tankerne mod vinmarker i Europa.
Model/varenr.: 1000-200-16-2

Domaine Theo Blet - La Peyanne Saumur Blanc 2022 12,5% alk. 75 cl. 

Domaine Theo Blet er en anerkendt vingård beliggende i Saumur i Loire-dalen, kendt for sin dedikation til kvalitet og bæredygtighed. Vingården har været i familiens eje gennem flere generationer, og dens marker dyrkes med respekt for det lokale terroir og biodiversitet. Med en passion for tradition og innovation skaber Domaine Theo Blet fremragende hvidvine, der afspejler områdets unikke karakter og finesse.

La Peyanne fra Domaine Theo Blet er en udsøgt hvidvin lavet på 100% Chenin Blanc. Vinen har en strålende lys gylden farve. Den tilbyder en forførende duft af hvide blomster, citrusfrugter og mineralske noter. På ganen er vinen frisk og levende med en harmonisk balance mellem syre og frugtighed, hvilket giver en ren og vedvarende finish. Perfekt til fisk, skaldyr og lette salater.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk