Sirius - Rosé Merlot/Cabernet Sauvignon Bordeaux

89,00 DKK 149,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Sirius er en portefølje af vine fra Chateau Angludet i Margaux. En del af druerne til Sirius kommer også fra Marguax. Denne rosé er frisk, sprød og mineralsk. Fantastisk elegant vin, som de fleste kan nyde. 

Sirius - Rosé Merlot/Cabernet Sauvignon Bordeaux 2017

Den engelske familie Sichel købte Chateau Angludet i Margaux i 1883. Igennem tiden samt generationerne, har de opbygget respekt og viden, så de i dag producerer nogle af de flotteste vine fra Margaux. Familiens kreativitet og flid har gjort stedet til et symbol på Margaux. Senere har Angludet også erhvervet sig andele i det famøse Chateau Palmer. 

I dag driver Peter stedet, med innovasion, kreativitet og respekt for traditionerne. Der arbejde desuden 4 andre brødre på stedet, med hvert deres ansvarsområde.

Sirius Rosé er lavet på merlot og Cabernet Sauvignon, som er høstet samt selekteret grundigt inden druerne rammer vineriet. Det sikrer et utrolig højt niveau på druerne, hvorfor vinen har sådan en dejlig friskhed og elegance. 

Farven er laksefarvet. Duften bærer præg at noter af hindbær og jordbær springer op. Stikkelsbær og lidt jordet udtryk også. Smagen er powerfuld. Fyldig og smagsfuld. En fantastisk balance mellem sødme og syrer. Vinen runder godt af med en lang eftersmag med noter af skovbær og horning. 

Vinen skal serveres ved 8 grader og passer perfekt til fjerkræ, kalv, salater eller som aperitif. Fisk fungerer også rigtig godt. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk