Podere Ruggeri Corsini - Barolo Bricco San Pietro

299,95 DKK

Ruggeri Corsini er beliggende i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe distriktet. Vingården blev etableret i 1995 efter ægteparret Loredana og Nicola sagde deres job op, og sprang ud i vinbranchen. 

Model/varenr.: 1000-600-60-10-14

Podere Ruggeri Corsini BAROLO BRICCO SAN PIETRO 2018

Denne Barolo er lavet udelukkende på Nebbiolo og lagres i 30 måneder på slovenske fade. Vinen har en rubinrød farve, med nuancer af granatrød og orange skær. Duften er frisk og sprød. Efterfølgende kommer der breddere noter som karamel, kirsebær, blommer og hindbær. Smagen er intens og krydret. Orangeskal, kanel, kaffe og kakao. 

Druerne kommer fra marken Bricco San Pietro, og har en holdbarhed på ca. 10 år. 

Prøv denne vin til svin, fjerkræ eller pasta. Gerne ved en temperatur på 16 grader.

Tjek også Corsini Barbera ud her

Ruggeri Corsini er beliggende i Monforte d'Alba i Langhe distriktet i Piemonte. Ægteparret Loredana og Nicola havde længe haft tanken om at have deres eget vineri, og passionen var stor. Begge har uddannelse indenfor landbrug og ønologi. Så baggrunden var på plads. De købte en lille ejendom med små 10 hektar til i 1995. 

Vingården er familieejet og drives af familien selv. I starten kunne de producere Dolcetto, Barbera og Barolo. Men i takt med at de har købt flere jordlodder, har de altså udvidet deres sortiment med hvidvin og rosé vine også. Første årgang 1996 blev der produceret 6000 flasker, hvor der i dag bliver produceret ca. 65.000 flasker samlet. Vinene er repræsenteret i mange lande og kontinenter. Hillerød Vinkompagni har fornøjelsen af at præsentere dem i Danmark. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk