Populær

Fratelli Alessandria - Barolo "Gramolere" DOCG 2018

599,95 DKK

Fratelli Alessandria er en stor producent i Piemonte. Vingården drives i dag af 5. generation, som arbejder videre på deres stil og idé om at producere traditionelle vine, med et moderne twist. 

Model/varenr.: 1000-600-60-10-24

Fratelli Alessandria - Barolo "Gramolere" DOCG 2018

Gramolere er en verdenskendt mark i Monforte d'Alba. Eksponeringen er perfekt i syd. Jordbunden er præget af kalk, ler og sand. Alessandria ejer 2 hektar på denne mark. Deres jordlod besidder 40 år gamle vinstokke. Vinene herfra er typisk mere maskuline og intense. Mere struktur og lidt mere mørkt udtryk end Verduno-vinene. 

Produktionen af denne vin foregår på samme vis som de andre Barolo'er. Lagres i 3 år på forskellige fade. Både Slavonske og franske fade i forskellige størrelser. 

Vinen præsenterer sig fremragende allerede ved frigivelse, men man vinder en del ved at have lidt tålmodighed med denne vin. Gem denne vin i 10-15 år, og det oplever vinens peak, men kan henlægges i 20-30 år under de rigtige vilkår. 

Gramolere er klart en af de mere elegance, potente og kraftige vine fra Alessandria. 

Prøv vinen til risotto, kalv eller simreretter. Kan også nydes til modne oste i store Bourgogne-glas og ved en temperatur på 16 grader. 

Tjek også Alessandrias Monvigliero ud her 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences