Travaglini Giancarlo - D.O.C.G

229,00 DKK 249,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Travglini blev etableret i 1920 og har i mange år været kendt for at videreføre vinens stil fra dengang. Vinen gæres dog nu på ståltanke, men lagrer fortsat på store og små fade. Der bruges både franske og slovenske. Min 24 måneders fadlagring og vinene frigives først efter 36 måneder på flaske. 

Travaglini Giancarlo - D.O.C.G 2013

Travglini ligger i Gattinara, som i manges øjne er et mindre ukendt område. Området er beliggende i den nordøstlige del af Piemonte i Italien. Andre mindre vinkommuner er Ghemme og Fara, og fælles for de 3 kommuner er, at vinene bliver lavet på Nebbiolo, men bliver kaldt for Spanna. Vinene er normalt en smule mere fyldige og frugtrige og er derfor en smule lettere at gå til i en yngre alder. Men samtidig holdbarer under rigtige forhold. 

Vinen er lavet 100 % på Nebbiolo(spanna) og har lagret 12 måneder på fad før 36 måneder på flaske. Farven er mørk med violette toner. Duften bærer præg af brombær, violer, rosenblade og mynte. Smagen er klassisk Piemonte. Mørke bærnoter. urter, krydderier og modne tanniner. Vinen passer perfekt til vildt, bov eller oste. 

Servere vinen ved 14-16 grader.

 

 

 

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk