Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Barbaresco Barbera d´Alba Barolo Langhe

Sorter resultater:

Umiddelbart neden for Verduno by finder man kommunens bedste og mest historiske mark, Monvigliero. Her har Fratelli Alessandria et fremragende ’filetstykke’ på 1,3 hektar, hvor nebbiolostokkene har en gennemsnitsalder på ca. 45 år. Denne mark, formet som et amfiteater, betragtes i dag som en af Langhes allerbedste marker.

Monvigliero har ry for at give feminin, rosenduftende vin. Jordbunden bestående af fin silt, kalksten, kalk og sand samt markens beliggenhed nær Tanarofloden giver meget karakteristisk barolo, der er uhyre aromatisk med en frugt ’i det høje toneleje’.

799,95 DKK

Verdenspremiere på appassimento vin fra Piemonte. Ricossa er en traditionel Barolo producent, som har forsøgt at skabe en mere venlig og blød appassimento vin lavet på Barbera. 

79,95 DKK

I Langhe, Piemonte laver wine maker Giana Luca Colombo fantastisk, neoklassiskpiemontansk-naturvin hos vinhuset Réva. Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne piemontansk-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

Réva Nebbiolo d’Alba er lavet med Nebbiolo-druer fra sydvendte marker, ca. 360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 10.000 flasker af denne vin årligt.

179,95 DKK

Alle druerne er håndplukkede og specielt udvalgt til denne vin, der har været lagret 12 måneder på egetræsfade efterfulgt af 12 måneder på ståltanke, og derefter en periode på flasken inden frigivelsen.

199,95 DKK

Barolo Margheria fremstilles af druer fra gamle planter på en favoriseret position og er et typisk, men også elegant udtryk for en Barolo fra Serralunga d’Alba, der er kendt for at give vine med stor maskulin kraft, ekstrakt og tanninstruktur. Stilen er en kombination af tradition og innovation og man synes at være på vej mod en mere klassisk tilgang: mens denne vin i årgange som 1996 og 1997 fik 6-8 dages maceration, så er standarden nu 12-15 dage, afhængig af årgangen. Samtidig lagres vinen nu udelukkende på store traditionelle, neutrale botti af slavonsk eg

499,95 DKK

Viberti er meget kendt for deres Barolo'er, som igennem mange år har høstet mange point og gode ord. Giovanni som i dag driver stedet, ønsker at viderføre stilen og få endnu mere fokus på deres Buon Padre. 

299,95 DKK

Endnu en vin fra Alessandria. Her har du deres DOC Barolo, som kan drikkes ungt og er langt mere blød og afrundet i sin stil. Skøn frugt og cremethed. 

399,00 DKK

I Langhe, Piemonte laver wine maker Giana Luca Colombo fantastisk, neoklassiskpiemontansk-naturvin hos vinhuset Réva. Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne piemontansk-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

Réva Barolo er lavet med Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, ca. 260-360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

349,95 DKK

Fratelli Alessadria drives i dag af 5.generation og de oplever virkelig, at det hårde arbejde bærer frugt nu. Når snakken falder på hvilke Barolo producenter der er bedst, så nævnes Alessandria iblandt. 

199,95 DKK

Gramolere-marken ligger syd-sydvestligt eksponeret i Monforte d’Alba på vejen mod Perno (som den eneste af husets marker - de øvrige ligger i Verduno) på en blanding af kalkholdigt ler og sand. På denne højtliggende topmark ejer familien to hektar med over 40 år gamle stokke.

649,95 DKK

Begrænset antal. Skynd dig at bestil.

999,00 DKK

Fratelli Alessandria blev etableret i 1870 og i dag drives stedet af 5. generation. Udviklingen har været stor og de er nu kendt for at være i eliten af Barolo producenter. Beliggende i Verduno med fremragende parceller på f.eks. Monvigliero, Gramolere og San Lorenzo. 

149,95 DKK

Har du spørgsmål til vinen så tøv ikke med at ringe til Rasmus på 61426112. 

2.000,00 DKK

I Langhe, Piemonte laver wine maker Giana Luca Colombo fantastisk, neoklassiskpiemontansk-naturvin hos vinhuset Réva. Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne piemontansk-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

199,95 DKK

Ruggeri Corsini er beliggende i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe distriktet. Vingården blev etableret i 1995 efter ægteparret Loredana og Nicola sagde deres job op, og sprang ud i vinbranchen. 

299,95 DKK

Ruggeri Corsini er et familieejet domaine i Piemonte, nærmere Monforte d'Alba. Vingården blev etableret i 1995 og i deres første årgang 1996 blev der produceret 6000 flasker - Nu produceres der ca. 65.000 flasker årligt. 

349,95 DKK

Begrænset antal flasker. Ring til Rasmus på 61 42 61 12 hvis du har spørgsmål.

2.200,00 DKK

Denne dejlige Barbaresco kommer fra De Forville som er beliggende i Barbaresco bjergene. En vin lavet 100% på Nebbiolo, som har nuancer af dyb granatæblefarve med rubinrøde refleksioner.

269,95 DKK

Ring endelig til Rasmus på 61426112 hvis du har spørgsmål til vinen.

2.200,00 DKK

Barolo Marenca kommer fra en mark, der burde være Grand Cru klassificeret, hvis et sådant system indførtes. Sammen med Barolo Rionda er det Piras mest maskuline, velstrukturerede og majestætisk anlagte vin og et forbillledligt eksempel på hvad der udmærker de bedste vine fra kommunen. Fra de tidlige, storslåede og lidt mere moderne versioner i årgange som
1996 og 1997 har Pira i de senere år trukket vinen i en mere traditionel retning

599,95 DKK

I Langhe, Piemonte laver wine maker Giana Luca Colombo fantastisk, neoklassiskpiemontansk-naturvin hos vinhuset Réva. Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne piemontansk-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.  

Réva Barolo Ravera er lavet med Nebbiolo-druer fra den øst- og sydøstvendte mark Ravera i Novello, ca. 380 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

949,95 DKK

96 point af Robert Parker.

599,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences