Viberti - Langhe Nebbiolo

199,00 DKK 245,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Giovanni Viberti har i mange år produceret store Barolo'er, som har vundet mange priser - men mange andre af deres vine fortjener også opmærksomhed. F.eks. denne Nebbiolo Langhe. 

Model/varenr.: 1000-600-60-10-17

Viberti - Langhe Nebbiolo 2018

Denne vin er produceret udelukkende på Nebbiolo, som kommer fra forskellige marker i Langhe distriktet i Piemonte. Langhe er en kendt kommune i Piemonte, hvor terroiret er fremragende til Nebbiolo. 

Druerne til denne vin høstes manuelt og gennemgår en hård selektering, så kun de bedste druer ender i "gryden". Efter gæringen, lagres vinen 9-10 måneder på ståltanker, hvornæst den omstilkes og får 2-3 måneder på slovenske fade. Til sidst flaskes vinen og gemmes i ca. 3 måneder før den frigives. På den måde sikrer Viberti at vinen er drikkeklar når den rammer markedet. 

Vinen har en rigtig flot, og klassisk Nebbiolo farve. Rød og gennemsigtig i stilen. Lidt orange kant. Duften er elegant og forfinet. Frugter som svesker, modne kirsebær, brombær og stikkelsbær kommer frem. Smagen er cremet og fed i din stil. Vinen har en flot balance, hvor syren skaber ryggraden igennem gele vinen. 

Prøv denne vin til simreretter, fjerkræ og prøv gerne at servere den køligere end forventet, altså 14-16 grader. 

Tjek også Viberti's Barbera ud her

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk