Kopke - Colheita 1951
Det er svært at relatere til vin med så høj alder, men næsten 70 års fadlagring betyder, at den, der oprindeligt har gæret vinen, ikke får lov at smage den aktuelle aftapning.
Kopke - Colheita 1951
Denne colheita er lagret på gamle egefade lige siden den alkoholiske gæringen afsluttedes, og gennem alle disse år ind til tapningen i 2020, er den passet, plejet og styret i den retning, der definerer Kopkes stil. Fordampning har i samspil med de lagringsaromaer, der kommer til, givet en intenst koncentreret vin med uendelig eftersmag. Den er hverken klistret eller for meget af det gode.
Derfor er det også kostbar vin, men sammenholdt med priser for andre vin-relikvier, så får man her utrolig vin til pengene - ikke mindst fordi man med denne vin er garanteret en referencevin i absolut topform, der smager bedre nu end nogensinde; fuldmoden men med spændstig syre.
![]() |
Hillerød VinKompagni ApS / Maximum WineFrejasvej 32, 3400 Hillerødtlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dkhttp://hilleroedvinkompagni.dk |