Domaine Cassan - Beaumes de Venise "Tradition"

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine Cassan er ejet af familien-Crosets. Domainet er beliggende i den sydlige del af Rhone, ca. 35 km. nord for Avignon. Lige i hjertet af Dentelles de Montmirail for foden af Mont Ventoux i en nærmest eventyrlig dal. 

Model/varenr.: 1000-600-40-100-4

Domaine Cassan - Beaumes de Venise "Tradition"2012

Domaine Cassan, som er ejet af familien Crosets, er beliggende i den sydlige del af Rhone, nærmere i hjertet af Dentelles de Montmirail. Fantastisk smukt sted, som minder en om billeder fra en eventyrbog. Domainet besidder 30 ha. med gamle stokke. Jordbunden er temmelig fattig, men mest præget af ler og kalk. Vinmarkerne står, som man kender det fra Mosel, på store terrasser som er utrolig stejle. Perfekt eksponering for solen og mikroklimaet. 

Vinen hos Cassan bliver skabt med idéen om, at kvaliteten skabes i marken. Hvorfor druer høstet manuelt og selekteringen er hård. Vinen bliver vinificeret på traditionel vis. Vinen er baseret på 80 % Grenache, 18  % Syrah og 2 % Mourvédre. Gæringen foregår under temperaturstyret gæringskar. Efterfølgende lagres vinen på ældre franske fade, samt beton. Hver drue vinificeres for sig selv. 

Vinen har en flot rødlig farve. Duften bærer præg af blommer, svesker og kirsebær. Smagen er i fuld balance. Elegance og renhed. Smagen er fyldig og blød. En frisk, sprød syrer mens frugten giver balance. 
Servere denne vin til pasta, gryderetter eller blot køligt serveret på terassen. Bør nydes ved 14 grader. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk