-40%

Domaine du Bosc - Syrah Rosé

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Domaine du Bosc er beliggende på et vulkansk udspring, langs den franske sydkyst. Vingården besidder 66 hektar, som dækker hele 12 forskellige druesorter. Dog er der hovedvægt på Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon. Jordbunden i området er særligt, grundet dens vitaminer og mineraler, som bidrager både til grønne og røde druer.

Model/varenr.: 1000-500-10-14

Domaine du Bosc - Syrah Rosé 2015

Le Bosc Syrah Rosé er en ren og elegant rosé. Vinen er lavet udelukkende på Syrah og har en flot mørk farve. Igennem de seneste årgange er farven dog blevet mere lys.Duften er klassisk med noter af grønne urter, timian, rosmarin og peber. Smagen er virkelig intens og powerfuld. God balance mellem frugten som er modne røde frugter. Jordbær og stikkelsbær. Lang eftersmag som virkelig smager igennem. 

Perfekt ledsager til kalv, fjerkræ eller laks. Bør drikkes ved 8 grader. 

Pierre Besinet er winemaker på stedet i dag, mange generationer har været winemaker på stedet. Pierre's far Jean ændrede stilen hos Domaine du Bosc, hvor der pludselig blev tænkt på miljøet og hvordan markerne blev drevet. Der blev i samme periode investeret tungt i vineriet, hvilket sønnen Pierre høster frugt af nu. Domaine ligger nord for den kendte by Cap d'Agde. Jordbunden her er speciel. Faren Jean plantede en del internationale druer, så det i dag er Merlot, Syrah og Cabernet Sauvignon som fylder mest. 

Ligesom sin far, skaber Pierre ikke traditionelle vine fra Sydfrankrig. Deres vine er langt mere elegante og frugtige. Sprøde og rene i sin stil. 

Tjek også Domaine du Bosc hvide vin her

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk