Vilarnau Cava - Demi Sec

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau er en lille Cava producent fra San Sadurní de Anoia, som er utrolig højt beliggende i Penedés. Vingården blev etableret i 1948. Vingården ligger med de betagende Montserrat-bjerge i baggrunden, hvilket et skønt sted at besøge. Villarnau har 15 hektar og producere Cava på Macabeo, Parellada og Xarel.lo. Deres Cava flaskelagrer 14 måneder før flaskerne kommer på markedet. Selvom lovgivningen siger de kun skal lagres 9 måneder, så ønsker man hos Vilarnau endnu mere kompleksitet. 

 
Model/varenr.: 1000-300-30-9

Vilarnau Cava - Demi Sec

Vilarnau Demi-Sec er en Cava lavet på de klassiske druer fra Penedés, Macabeo, Parellada og Xarel.lo. Denne Cava har en smule mere dosage, altså sukkerindhold,  hvorfor de skriver demi-sec. Cavaen ligger sig op mod den søde side, men har samtidig en masse syrer.  

Vilarnau laver Cavaer som er utrolig smukke i glasset. Boblerne stiger stille og roligt op i glasset, og det bliver der ved med! Virkelig et nydeligt glas bobler. 
Duft og smag bærer tydeligt præg af Macabeo druens elegante frugt. Grønne umodne æbler og passionfrugt. Vinifikationen og lagringen giver vinen intensitet og dybde. Nødder og modne frugter som svesker. Vinen er i total balance.  
 
Servere denne cava til kransekagen nytårsaften, som aperitif eller til sødere kager. For de modige kan den sagens fungere til stærke retter, der er båret af chili, ingefær eller koriander. Servere den ved 8-10 grader.  
 
 ( ud af 5) i vinavisen.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk