Vilarnau Cava - Brut Nature Reserva 2020 11,5% alk.

119,95 DKK

Aromatisk er der elementer af grønne æbler, moden pære og toastede lagringsaromaer i en stil, der har elegant fylde og fine, vedvarende bobler. Der er en luftig renhed over vinens udtryk, der giver lysten til det næste glas, hvilket ikke er en ubetalelig fornøjelse sammenholdt med mere prestigiøse franske udgaver. Her er ganske enkelt et forrygende fordelagtigt forhold mellem pris og kvalitet, der gør denne drik til andet end blot en festdrik.

Nydes i godt selskab til enkle, velsmagende retter med fisk, skal- og bløddyr, til sushi, sashimi, tapas eller fiskefrikadeller med remoulade og gulerodssalat.

Model/varenr.: 1000-300-30-9

Vilarnau Cava - Brut Nature Reserva 2020 11,5% alk. 75 cl. 

Dette er økologosk (tilmed vegansk) kvalitets-Cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. 

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia’s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter. Alt for mange mousserende non-dosage vine fremstår unødigt spinkle; unaturligt pint til asketisk tørhed, som har meget få tilhængere. Vilarnau Brut Nature Vintage 2018 formår at fastholde den vanskelige balance mellem en tør profil og en fysiologisk moden frugt.

Drueblendet domineres af macabeo, mens parellada og chardonnay på fornem vis udfylder birollerne. Efter vinifikationen, der foregår uden dosage, lagres cavaen ca. 24 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning, der dog belønner den tålmodige med kompleksitet og fine bobler. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk