-32%

Gonzáles Byass - Nectar Pedro Ximénez Sherry 15% alk.

169,00 DKK 249,95 DKK (spar 80,95 DKK)

Denne nectar sherry er lavet på 100% Pedro Ximénez. I glasset er vinen helt sort og olieret. Den hænger fedladent i glasset. Duften er powerfuld og intens. Dufter af nødder, kaffe og mørk chokolade. Smagen følger trop, fyldig og sødmefuld. En lille note af brændte mandler, svesker, dadler og rosiner er udpræget i vinen. Vinen har lagret ca. 9 år på amerikansk eg. Smagen runder super blødt og mørkt af. Tørret figner og en lille krydret note. 

Servere denne fremragende sherry til mørke chokolade-baseret dessert, is og desserter med blommer. Nøddekager også. Servere den ved 8 grader i hvidvinsglas. 

Model/varenr.: 1000-100-17-8

Gonzáles Byass - Nectar Pedro Ximénez Sherry 15% alk. 75 cl. 

Gonzáles Byass er en af de ældste sherry-producenter i Jeréz. Manuel Maria Gonzales Àngel var grundlæggeren af Gonzales Byass i 1835. Via de mange ture igennem gaderne i Jeréz sammen med onklen Joe, fik Manuel interessant i at udvælge fade, da han så ind i alle producenternes lagrer med fade. Hans første serie af fade døbte han Solera del Tio Pepe, som en hyldest til onklen. Det skulle senere blive en verdenskendt Fino sherry. 

Manuel havde et godt samarbejde med englænderen Robert Blake Byass, hvor Manuel solgte sine brugte fade til. Robert havde nemlig kontakt til mange whisky destillerier, som brugte fadene som en finish. Udover det begyndte Manuel at sælge "den blege hvidvin" til England, som var Fino sherry. Han var også den første til at føre Brandy de Jerez til England, hvilket han gjorde med endnu større succes end "den blege hvidvin" 

I 1863 købte Robert Blake Byass sig ind i sherry-producenten og navnet kom derefter til at hedde Gonzáles Byass. I 1988 droppede familien Byass at fortsætte i vinbranchen, og sidenhen har det udelukkende været efterkommere af familien Gonzáles. Tilfælles i den familie er, at alle har en kæmpe stor interesse og passion for vinbranchen, samt for naturen og at forbedre miljøet.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk