-23%

Bodegas Bordoy - Marés Crianza Mallorca

99,95 DKK 129,95 DKK (spar 30,00 DKK)

På den smukke ø Mallorca ligger Bodegas Bordoy, som laver nogle rigtig fine vine. Bla denne Marés, som er lavet på de bedste druer nær Llucmajor. Området hvor vingården er beliggende er i højt og luftigt. Hvilket giver nogle gode betingelser for druerne.

Model/varenr.: 1000-600-120-64

Bodegas Bordoy - Marés Crianza Mallorca 2018 - 14,5%

Denne skønne vin er lavet på 55% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot og 15% lokale røde druer. Et semi-tørt middelhavsklima giver nogle unikke betingelser for at lave netop denne type vin på Mallorca. Lav nedbør og kraftig solskin mange måneder om året, gør vinene mørke, saftige og frugtrige. Bodegas Bordoy har nogle temmelig gamle vinstokke plantet, hvorfor koncentrationen og intensiteten er overraskerende stor på deres vine. 

Resultatet er et udtryksfuldt og intenst glas vin. Den spanske Crianza er i glasset flot kirsebærrød. I næsen har den en intens aroma af sorte og røde bær, mineraler og balsamico i perfekt balance med lidt ristede nuancer.
Smagen er flot velintegreret med meget langvarige fyldige frugtaromaer af sorte og røde skovfrugter samt modne tanniner af bedste kvalitet.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk