MAN Chardonnay - Padstal Coastal Region

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

MAN Family har haft en stor succes siden starten. Vinene har oplevet en stor og varm modtagelse af vinelskere over alt i verden. Efter familiens tanker, skyldtes det, det utrolig unikke terroir der netop findes i Coastal Region. 

MAN Chardonnay Padstal Coastal Region 2016

MAN's laver denne vin på 100 % Chardonnay, som får en smule fadlagring, dog ikke meget. Det dufter og smager man også i vinen. Farven er dybere end deres Chenin Blanc. Mere gylden, og i bund og grund også mere grøn. Duften er væsentlig mere fed og cremet, lidt fadnoter som vanilje, smør og nødder kommer frem, men i en fin form. Tropiske frugter som ananas og banan, passionsfrugt og lemon også. Alt i alt skabes der en rigtig god balance i dette glas vin. 

Vinen er velegnet til skaldyr, fisk og fjerkræg. Serveres ved 14-15 grader. 

MAN Family Wines er en særlig historie. Bag MAN Family Wines står 3 venner som havde en fælles idé. De ville skabe en high-end hverdagsvin, som de til hver en tid selv ville drikke, som stadig kunne betales. Det eneste som holdte disse 3 venner fra at realisere denne drøm, var konerne derhjemme. Hvordan skulle de præsentere dem for nyheden? De havde allerede nu travlt med andre idéer og jobs. Det var ikke meget fritid de havde til familien. "Undskyldningen" blev navnet på vinen. MAN er forbogstavet på de 3 koner, Marie, Anette og Nicky. Desuden er en af venner José Condé, som også har vineriet Stark Condé, som er verdenskendt for hans Cabernet Sauvignon. 

** "BEST BUY", Wine Enthusiast USA

** Wine of the Day i Wine Spectator USA

** Guldmedalje ved Sommelier Wine Awards

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk