Domaine Avéla - Théodore

449,95 DKK

Unik producent, som virkelig formår at skabe kvalitet i samtlige af deres årgange. Stor, fed og intens frugtbombe fra Sydfrankrig, som kan findes på næsten samtlige Michelin-Restauranter i Frankrig og Danmark. 

Model/varenr.: 1000-600-40-110-7

Domaine Avéla - Théodore 2013

**17 hl/ha. vidner om en producent som kun bruger det bedste af det bedste!**

Théodore er en vin lavet på et klassisk sydfransk blend på Carignon, Syrah, Cinsault og Grenache. Vinen fremstår med en dybrød farve, med en svagt brunlig kant. Vinen dufter af solbær, espresse, oliven og læder. Smagen bærer mere præg af mørke bær og lidt kaffe og chokolade. Dette glas vin kan uden tvivl sammenlignes med en potent Chateauneuf-du-Pape, det er eftersmagen som afslører vinen. Eftersmagen er væsentlig mere sødmefuld og fyldig. Vinen slutter også meget blød og afrundet. Stor vin. 

Servere denne vin til de store bøffer, osso buco eller vildt. 

Domaine Avéla er en utrolig særlig producent. Gården er ejet af parret Frank og Christina Avéla, som købte gården i 2002. Første årgang de satte på markedet var 2004. Vinengården råder over 4 ha. jord som er beliggende i området Creissan i Sydfrankrig. Planterne har en temmelig høj gennemsnitlig alder, og de ældste er fra 1911. Hele produktionen, alt fra markarbejdet til til arbejdet i kælderen, foregår under super kontrolleret forhold og med størse omhu. Domainet laver udelukkende denne vin, ingen andenvin, hvidvin eller andet. De holder fokus på denne ene vin! Théodore er en vin, der er repræsenteret på vinkort over 30 forskellige Michelin-restauranter i Frankrig og Frederiksminde i Danmark. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk