Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Antinori Banfi Brunello Montalcino Montepulciano Chianti

Sorter resultater:

96 Point af Luca Maroni En af tidens bedste vinkøb i Italien. Denne vin er produceret efter en klassisk Toscansk metode. Hvis du er fan af de store vine fra Valpolicella, vil du elske denne lækre Governo. En levende vin med en dyb rød farve. Der er noter af modne kirsebær og skovbær. En perfekt vin til jul og nytår hvis man ønsker masser af smag og en afstemt sødme.

69,95 DKK 129,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Rosso di Montalcino betragtes af mange som en "lille Brunello". Og det er med god grund, når talen falder på Fornacina. Vinen er udelukkende produceret på Brunello (Sangiovese). Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er dybrød og brilliant. Duften er vinøs, intens med lækker frugttoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

225,00 DKK
Vinen er hovedsageligt produceret af Sangiovese tilsat en lille procentdel Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana.Denne flotte rødvin har været lagret 14 måneder på franske egetræsfade (30 % nye).
199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Vinen er produceret af 30% Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 25 % Sangiovese og 15 % Syrah. Druerne har lagret 6 måneder på egetræsfade hver for sig, derefter er vinen blandet og har lagret yderligere 6 måneder på egetræsfade for derefter at blive tappet på flaske, hvor vinen lagrer minimum 6 måneder. Det er en vin med en kompleks duft af kirsebær, blommer, og lakrids, med et strejf af sorte oliven og tobak.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog, med ansvaret for vinproduktion i flere lande, bl.a. Italien, Frankrig og Ungarn. Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, mange 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

139,00 DKK 189,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Forrygende og stor Chianti Classico Riserva, som hæver sig over mange andre. Cafaggios Riserva er en opvisning i omhyggelighed og kærlighed til vinen. Her oser det af Toscana, med både Maraschino-kirsebær, oliventapanade, soltørrede tomater og et strejf af blomstermark. Smagen er fyldig mod det kraftige, med tæt saftig frugt, som fylder munden og kalder på et glas mere.

229,00 DKK 249,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinen er hovedsageligt produceret af Sangiovese druer (85-90 %) tilsat udvalgte traditionelle Chianti Classico druer. Den har været lagret i ståltanke samt en kort periode på egetræsfade. Det er en elegant vin med intens rubinrød farve, delikat og kompleks duft af bl.a. kirsebær og blommer med et strejf af krydderier og læder, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, pasta- og grillretter samt diverse oste.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinen er hovedsageligt produceret af Cabernet Sauvignon samt en mindre procentdel Cabernet Franc druer, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i Bolgheri. Det er en utrolig flot vin med dyb rubinrød farve med et violet skær, kompleks og intens duft af røde bær, blåbær og sveske marmelade samt noter af tobak og lakrids. Den har en fyldig, men samtidig blød og behagelig frugtsmag med elegante tanniner samt en lang og vedvarende eftersmag.

169,00 DKK 229,00 DKK (spar 60,00 DKK)
Brunello er dyrt, og ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money" En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.
475,00 DKK 525,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel. Denne vin er produceret af 70 % Cabernet Sauvignon og 30 % Sangiovese druer. De to druesorter er vinificeret hver for sig og derefter blandet. Vinen har været lagret på ståltanke.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Her finder man om noget duften af toscansk sommer: olivenlunde, dugvåd blomstereng og friske bær og violer fra markedet. Smagen er den saftige udgave af Brunello med kirsebær, brombær, cola og mild krydring. Nyd vinen til en pariserbøf, til en hjemmegjort pizza eller drik den mens maden laves.

159,00 DKK

Majestætisk Toscaner med 94 point hos Robert Parker. Duften i denne imponerende Bolgheri får sit præg fra cabernet Sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot og sangiovese. Det er derfor en nærmest voldsom eksplosion af skovbær, krydderihylde, morkler, trøfler og nypløjet mark. Smagen er en muskuløs oplevelse. Eftersmagen vil nærmest ikke forsvinde, men man længes dog hurtigt efter en slurk mere.

399,00 DKK

Castello Banfi ejes af de to amerikanske brødre, John og Harry Mariani. De to har gjort det til deres livs opgave at lære folk over hele verden at værdsætte kvalitetsvine. I 1972 besluttede de, at de selv ville starte en vingård i Toscana, som skulle producere de fineste italienske vine. Sammen med den berømte oenolog, Ezio Rivella, har de opnået en enorm succes i både Italien og resten af verden. De tre tilsammen udgør drivkraften bag vingårdens udvikling.

399,00 DKK 439,00 DKK (spar 40,00 DKK)

ALTADONNA Chianti Classico Riserva
Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog, med ansvaret for vinproduktion i flere lande, bl.a. Italien, Frankrig og Ungarn. Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, mange 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Toscana blend som får munden til at løbe i vand Pelofino åbner sig meget hurtigt i glasset, med masser af frisk frugt, mokka, milde krydderier, roser og en anelse chokolade. Efter lidt tid i glasset fanger dine sanser den flotte rene kirsebærfrugt, som bare vokser sig større. I munden vælter det rundt med masser af røde bær, friske urter og masser af varme. Frugten er overraskende lækker og charmerende med masser af modenhed og struktur.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

I denne lækre rødvin oplever du en super spændende aroma af fed moden frugt, elegante urter og violer og slutter af med et strejf af koncentreret sød balsamico. Smagen er tilsvarende duften og du vil opleve noget af den flotteste frugt med bløde kanter og saftige bærprægede eftersmage som holder pænt længe. Et brag af velstruktureret italiensk Morellino fra Fattoria Le Pupille i Maremma, Toscana.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

ITALIENSK KLASSE VIN MED MASSER AF SMAG En helt igennem imponerende vin som bare fylder hele munden med oplevelser. Duften er fyldt med fede overmodne skov- og brombær samt en flot smag af fad og krydderier. En svag mild smag af kaffe og chokolade åbner sig også hurtigt i glasset. Chokoladen bliver mere markant efter lidt tid i glasset og følges op af lidt sød tobak. Et brag af velstruktureret italiensk Morellino fra Fattoria Le Pupille i Maremma, Toscana.

149,95 DKK 189,95 DKK (spar 40,00 DKK)

ITALIENSK KLASSE VIN MED MASSER AF SMAG Endnu et pragt eksemplar af top vin fra Toscana. Der findes utallige gode producenter i Toscana, men teamet hos Elisabetta Geppetti, kan bare lige lidt ekstra i forhold til andre gode producenter, og du vil i denne vin opleve mere personlighed og karakter end i nogen anden vin. Smagen er intens af overmodne bær, lakrids, krydderier, mokka og chokolade. Det er en vin i perfekt harmoni og Sangiovese på højeste niveau.

199,95 DKK 269,95 DKK (spar 70,00 DKK)
Det er en elegant vin med tæthed og en god fyldighed, som straks viser sig i glasset. I duften er der noter af røde frugter, ribs og brombær, og en krydrede aroma af nelliker, kanel samt en svag duft af vanille. I smagen er den rund og fløjlsagtig med fremragende styrke og afbalancerede tanniner. Den lange og vedholdenhed smag gør det muligt at nyde alle aromaerne i vinen. Druesammensætningen er Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Perfekt til alle former for rødt kød, fuglevildt, pastaretter, tapas og kylling.
649,00 DKK 695,00 DKK (spar 46,00 DKK)

94 points Robert Parker’s Wine Advocate “Boasting a beautiful dark color and rich concentration, the 2010 Brunello di Montalcino awards a good sense of varietal character. There is a lot of layering here and the wine most certainly veers toward a more extracted style of Sangiovese. Nonetheless, the grape's delicate nuances of dried berry, cassis, blackberry, red earth and pressed rose petal come through loud and clear. Very pretty mineral tones form dusty accents on the edges. The mouthfeel and tannic structure are firm and lively. This is a very attractive wine. Founded in 1997, La Colombina is a young estate that shows great potential. This boutique estate has just three hectares of vine in the Castelnuovo dell'Abate part of the appellation.”

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Brunello er dyrt, og ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money" En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

339,00 DKK 369,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Dievole Chianti Classico DOCG 2014 is the flagship wine of the winery to which it was assigned the role of the first ambassador of this territory. It is the wine that fully conveys the uniqueness of this area and Dievole’s respect for it. Colour: bright red ruby Bouquet:intense floral notes

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

 NYHED. Denne vin er indbegrebet af Toscana - en blid hvirvelvind af modne røde frugter, violer og kirsebær. Smagen er frisk og saftig med ungdommelige, men harmoniske og afrundede tanniner. Resultatet er en kompleks, elegant lagret vin med lang vedvarnede afslutning, der er let at parre med forskellig mad.

99,95 DKK 139,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Novecento Chianti Classico Riserva represents 900 years of human history at Dievole, a history begun in 1090 and celebrated in 1990. We are proud to be participants in this endless journey, to which we dedicate this wine with the objective of creating a vision that will continue endlessly.

249,00 DKK

Brizio Rosso di Montalcino er en frugtagtig, frisk og elegant rødvin. Den har en dejlig blomsteragtig bouquet med noter af modne røde frugter og bær. Smagen er afbalanceret, frisk og med en god integreret og afbalanceret syrlighed og modne tanniner. Eftersmagen er lang og dvælende med smag efter mere. Vinen er fremragende til pastaretter, traditionelt italiensk pålæg og forskellige former for rødt kød

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Brizio Brunello di Montalcino er en intens og elegant rødvin, med en intens bouquet/aroma af modne røde frugter med en elegant antydning af krydderi. Smagen er afbalanceret, med god syre, der giver vitalitet og friskhed til en meget elegant og kompleks vin, med rigeligt med bløde tanniner. Den har antydninger af krydderier (sort peber) med en lang og behagelig eftersmag. Vinen er et perfekt match til vildt, ost og forskellige typer af rødt kød.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* NYHED. Brizio Brunello er en elegant og intens rødvin med intens aroma af modne røde frugter med en elegant antydning af krydderi. I smagen er syren godt afbalanceret med en vitalitet og friskhed til en ellers meget elegant og kompleks vin med masser af bløde tanniner samt en lang, behagelig eftersmag. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* NYHED. Brizio Rosso di Montalcino er en frisk frugtrig og elegant rødvin med en dejlig blomsteragtig bouquet med noter af modne røde frugter og bær. Smagen er frisk og med en syre, der er godt integreret og afbalanceret med modne tanniner, hvor eftersmagen er lang og dvælende og giver en lyst til at smage mere. 

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler