Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Rosso di Montalcino betragtes af mange som en "lille Brunello". Og det er med god grund, når talen falder på Fornacina. Vinen er udelukkende produceret på Brunello (Sangiovese). Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er dybrød og brilliant. Duften er vinøs, intens med lækker frugttoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

225,00 DKK

Vinen er hovedsageligt produceret af Sangiovese druer (85-90 %) tilsat udvalgte traditionelle Chianti Classico druer. Den har været lagret i ståltanke samt en kort periode på egetræsfade. Det er en elegant vin med intens rubinrød farve, delikat og kompleks duft af bl.a. kirsebær og blommer med et strejf af krydderier og læder, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, pasta- og grillretter samt diverse oste.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Brunello er dyrt, og ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money" En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.
475,00 DKK 525,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Her finder man om noget duften af toscansk sommer: olivenlunde, dugvåd blomstereng og friske bær og violer fra markedet. Smagen er den saftige udgave af Brunello med kirsebær, brombær, cola og mild krydring. Nyd vinen til en pariserbøf, til en hjemmegjort pizza eller drik den mens maden laves.

159,00 DKK

Castello Banfi ejes af de to amerikanske brødre, John og Harry Mariani. De to har gjort det til deres livs opgave at lære folk over hele verden at værdsætte kvalitetsvine. I 1972 besluttede de, at de selv ville starte en vingård i Toscana, som skulle producere de fineste italienske vine. Sammen med den berømte oenolog, Ezio Rivella, har de opnået en enorm succes i både Italien og resten af verden. De tre tilsammen udgør drivkraften bag vingårdens udvikling.

399,00 DKK 439,00 DKK (spar 40,00 DKK)

ALTADONNA Chianti Classico Riserva
Denne vin er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli under kyndig vejledning af deres far Stefano Chioccioli, som er en international kendt ønolog, med ansvaret for vinproduktion i flere lande, bl.a. Italien, Frankrig og Ungarn. Han har produceret over 100 vine der har fået 3 glas i Gambero Rosso, mange 92-98 points vine i Wine Speectator, Wine Enthusiast, Wine Advokate, samt 100 points af Robert Parker.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

94 points Robert Parker’s Wine Advocate “Boasting a beautiful dark color and rich concentration, the 2010 Brunello di Montalcino awards a good sense of varietal character. There is a lot of layering here and the wine most certainly veers toward a more extracted style of Sangiovese. Nonetheless, the grape's delicate nuances of dried berry, cassis, blackberry, red earth and pressed rose petal come through loud and clear. Very pretty mineral tones form dusty accents on the edges. The mouthfeel and tannic structure are firm and lively. This is a very attractive wine. Founded in 1997, La Colombina is a young estate that shows great potential. This boutique estate has just three hectares of vine in the Castelnuovo dell'Abate part of the appellation.”

295,00 DKK 325,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Brunello er dyrt, og ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money" En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

339,00 DKK 369,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Brizio Rosso di Montalcino er en frugtagtig, frisk og elegant rødvin. Den har en dejlig blomsteragtig bouquet med noter af modne røde frugter og bær. Smagen er afbalanceret, frisk og med en god integreret og afbalanceret syrlighed og modne tanniner. Eftersmagen er lang og dvælende med smag efter mere. Vinen er fremragende til pastaretter, traditionelt italiensk pålæg og forskellige former for rødt kød

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Brizio Brunello di Montalcino er en intens og elegant rødvin, med en intens bouquet/aroma af modne røde frugter med en elegant antydning af krydderi. Smagen er afbalanceret, med god syre, der giver vitalitet og friskhed til en meget elegant og kompleks vin, med rigeligt med bløde tanniner. Den har antydninger af krydderier (sort peber) med en lang og behagelig eftersmag. Vinen er et perfekt match til vildt, ost og forskellige typer af rødt kød.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler