Ingen resultater fundet
Sorter resultater:
Brizio har i al sin histiore været en producent som kunne producere vine, som var utrolig drikkevenlige - altså langt mere blød og fyldig Brunello end andre.
Fornacina er en lille traditionel producent fra Montalcino. Vingården er økologisk certificeret og producerer vin med stor omhu og kærlighed for terroiret.
Rosso di Montalcino ses af mange som værende den "lille Brunello" og hos Fornacina med god tro. Den har i mange test været mindst lige så god som mange andres Brunello'er.
Ferrero er en gammel traditionist i Montalcino, som laver virkelig attraktive vine, som Hillerød Vinkompagni kun får meget lidt af. Vinene er intense og meget fyldige.
La Colombina er en relativ ny producent i Montalcino. Første årgang var 1997. Men ikke desto mindre er vinen super gode og vellavet.
Vingården Tenuta Il Poggione er beliggende i Sant' Angelo i Colle, som regnes for at være blandt de bedste beliggenheder i Montalcino. Med sine 125 ha. er vingården stor, men kvaliteten er tårnhøj konsekvent. Huset fokusere på Sangiovese, men også merlot er repræsenteret på deres jord. Vinmarkerne er beliggende i 200-400 meters højde. 97 point af Robert Parker!
Fornacina er en traditionel producent fra Montalcino, som besidder 4 ha. og er økologisk. Vingården er attraktiv, hvorfor vinene er i begrænset antal.
Brizio er en porducent der igennem mange år har været familieejet. Men det store domaine fra Chianti, Dievole opkøbte vingården, og har siden hen løftet niveauet på deres vine gevaldigt.
Du er desværre ikke gammel nok til at handle på vores webshop