Weingut Von der Mark - Riesling Spätlese Baden 2021 11,5% alk.

119,95 DKK

Her har vi vinen til alle dem, der ikke bryder sig om tør vin. Og vi har vinen til alle de retter, der har et strejf af sødme eller er let krydrede:

Stegt kylling med sur-sødt og brunede kartofler. Uovertruffen til alle de orientalske retter med grøn eller gul karry, til chili con carne (ja, hvidvin! Rødvin smager godt til fyldige retter, men ikke til stærke retter), til chilimarinerede rejer, sushi, kylling i karry – og som det helt store chock: Riesling Spätlese er et bedre valg til julemaden med sød rødkål og brunede kartofler end nogen rødvin. Prøv selv, gerne side om side.

Model/varenr.: 1000-200-21-11
Weingut Von der Mark - Riesling Spätlese Baden 2021 11,5% alk. 75 cl. 
 

Jürgen Von der Mark har arbejdet som konsulent for kooperativet i Oberkirch siden 1996. De indgik fornylig en aftale, der giver Jürgen frie tøjer til at etablere en "Premium range". Jürgen får, mod forventning, ansvaret for såvel den vitikulturel konsultering, som for udvælgelse af frugt, høstteknik, vinifikation og markedsføring. Han havde forventet at få et afslag, men sådan skulle det ikke gå.

Jürgen fremstillede den første Pinot Noir og Pinot Gris i 2008. I 2014 kom de to Rieslinger med i "Premium programmet". I 2016 kommer der yderligere en Pinot Blanc til. På nuværende tidspunkt er der således 5 "Premium vine" i serien Von der Mark.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk