Populær
-33%

Weinhof 519 - Riesling Trocken Alte Reben 2023

79,95 DKK 119,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Dette køb er et af de mest overraskende hos Hillerød Vinkompagni. Alte Reben Riesling fra Tyskland koster normalt 150-200 kr. flasken, så her er der tale om et tilbud der er svært at sige nej til!

Denne vin kommer fra Rheingau, et lille men godt område vest for Frankfurt. Området er nærmest en stor sydskråning og anses for at være blandt Tysklands bedste vinområder. Ligesom resten af Tyskland dominerer Riesling området. 

Model/varenr.: 1000-200-21-7

Weinhof 519 - Riesling Trocken Alte Reben 2023 12% alk. 75 cl. 

Efter stor tålmodighed og logistik, kan vi endelig løfte sløret for vores nye spændende riesling fra Weinhof 519. En riesling der er lavet på området ældeste stokke. Vinen er fra Rheingau, et af Tysklands bedste områder for vin. Området er nærmest en stor sydskråning, som er perfekt eksponeret for solen. De klimatiske forhold er perfekte med milde vintre, hvor markerne beskyttes af de skovdækkede Taunus bakker. Rheingau har varme somre og en jordbund af bla. Kridt, sand og krus, samt en del skiffer. Det skaber vine med balance, syrer og primær frugt. 

Vinen er desuden produceret økologisk og biodynamisk. 

Vinen har en flot stågul farve. Næsen lover meget med sine noter af lemon, græs, tropiske frugter og fedme. Smagen er ren og mineralsk. Masser af frugt vælter op af glasset. Den virkelig dejlig Riesling som har en skøn balance mellem det søde og friske! 

SPAR 50% LIGE NU!

 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk