-38%

Peter Mertes - Pinot Noir "shhh... It's Pinot Noir" 2022 13% alk.

79,95 DKK 129,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Her får du en rødvin, hvis væsen er mere inkluderende og rummelig end Ole Henriksens humør, og den vil let kunne få smilene til at sprede sig, hvis den åbnes i godt selskab. Server den for sig selv eller til svamperisotto, stegt kyllingebryst, lammesteg eller koteletter stegt på benet. Så venter der en solid vin- og madoplevelse.

Model/varenr.: 1000-600-140-9

Peter Mertes - Pinot Noir "shhh... It's Pinot Noir" 2022 13% alk.
Shhh… Det er en Pinot Noir! Så her er der ingen grund til at bekymre sig om form og indhold, for Pinot Noir er en druesort, der altid leverer en enestående oplevelse. Blandt vinbønderne verden over er den kendt som en diva af en druesort, som hverken tåler at have det for varmt, for tørt, for koldt eller for vådt. Stjernerne skal nærmest stå på linje for, at Pinot Noir har optimale forhold, men alligevel arbejder et utal af vinproducenter med den, fordi den vin man kan lave på den lille, nærtagende drue, det er hele indsatsen værd.
I denne flaske er det tyske Peter Mertes, som har haft den under kærlig behandling, i det tyske vinområde Baden. I denne fortolkning vil man kunne fryde sig ved Pinot Noirs vanlige, forfriskende syre, silkebløde tekstur og henrivende smagsprofil, hvor modne, mørke kirsebær, tranebær, jordbær og hindbær danser rundt imellem hinanden i smagsbilledet, og flankeres af lidt sporadiske krydderier i ascendanten.


 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk