Populær

Von der Mark - Sisters are doint it for themselves Pinot Noir 2018

499,00 DKK

Jürgen arbejder seriøst med Pinot Noir, som er Bourgogne kloner. Denne vin er i Hillerød Vinkompagni noget af det mest overraskende Pinot vi har på hylden. Det skal prøves for Bourgogne-elskeren. 

Model/varenr.: 1000-600-140-7

Weingut Von der Mark Pinot Noir Cuveé Sisters are doint it for themselves Pinot Noir 2018

Denne spätburgunder fra Jürgen er fra hans eget domaine. M-serien er en serie af vine han producerer i det lokale negociantfirma. Finder man de vine interessante, hvilket rigtig mange har gjort, så skal man være ekstra opmærksom på denne skønhed! 

Denne cuveé er absolut det bedste Jürgen har produceret i vores øjne. Jürgen har ikke valgt at bosidde sig i Baden for sjov, og vi er sikre på at én af de vigtigste argumenter for at det blev Baden, er kalkindholdet i jordbunden. Mange har sammenlignet hans vine med nogle af de bedste terroir i Bourgogne, hvor netop jordbunden er præget af kalk, såsom Chambolle Musigny. 

Denne vin kan med sikkerhed sammenlignes med nogle af de aller bedste Chambolle-Musigny producenter. Jürgen har her i denne cuveé "Suis-je gentil ainsi" igen arbejdet med Bourgogneklonen, så på etiketten stor druen skrevet med Pinot Noir. Vinens farve er fuldstændig sublim! Farven er nærmest laksefarvet, man overvejer et sekund om dette er rosé. Vinen er helt lyserød og nærmest hvid i kanten, virkelig en spændende vin fra første sekund. Duften får dig endnu længere frem i stolen. Af en så "bleg" vin, kan der umuligt vælte så intens og powerfuld duft ud?! Helt friske hindbær, lidt urtet præg, mynthe og en lille pebernote. Slyng vinen rundt i glasset og du finder mange spændende noter. Smagen skuffer ikke, virkelig en intens og smagfuld oplevelse, hvor du oplever at en vin med lethed, elegance samtidig kan være fyldig og krydret. En virkelig vanvigtig balance, der er at finde i glasset. Farve, næse og smag giver klart udtryk for storhed! En vin der må prøves for Pinot Noir elskeren! 

FÅ FLASKER!

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk