Ilatium Morini Campo Le Calle Soave
Druerne til denne vin kommer fra husets vinmark Compo le calle i Illasi, beliggende i ca. 200 meters højde hvor jorden er meget kridt og lerholdig. Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Herefter tørres druerne let i bakker i ventilerede rum i 15 – 20 dage, inden de afstilkes og presses blidt i ca. 12 timer. Mosten gæres derefter under temperaturkontrol ved 15 grader i ståltank i 20- 25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu inden den tappes på flaske, hvor den lagres endnu nogle måneder inden den frigives.
Ilatium Morini Campo Le Calle 2023
Druerne til denne vin kommer fra husets vinmark Compo le calle i Illasi, beliggende i ca. 200 meters højde hvor jorden er meget kridt og lerholdig. Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Herefter tørres druerne let i bakker i ventilerede rum i 15 – 20 dage, inden de afstilkes og presses blidt i ca. 12 timer. Mosten gæres derefter under temperaturkontrol ved 15 grader i ståltank i 20- 25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu inden den tappes på flaske, hvor den lagres endnu nogle måneder inden den frigives.
Vinen behøver ikke dekantering, men man vil dog opleve af den udvikler sig i glasset. Bør nydes i store glas ved 10-12 grader.
Denne vin passer perfekt til fyldige retter med fisk (eksempelvis laks) og lyst kød, samt ikke alt for stærke oste.
Hillerød VinKompagni ApS / Maximum WineFrejasvej 32, 3400 Hillerødtlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dkhttp://hilleroedvinkompagni.dk |