Populær
-5%

Brunelli - Amarone della Valpolicella Riserva "Campo del Titari"

569,95 DKK 599,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Luigi og Luciana er i dag den nye generation som driver vingården Corte Cariano. Stedet har massere af historie og traditioner fra vinprodution. Vinene høster høje point og masser af omtale i verdenspressen, med god grund. 

Model/varenr.: 1000-600-60-50-10-3

Brunelli - Amarone della Valpolicella Riserva "Campo del Titari" 2018

* 92 Point i Winespectator
* 93 Point af Robert Parker i Wineadvocate

Luigi Brunelli er i manges øjne synonymet med amarone, og hans fortolkninger fra vingården Corte Cariano vinder manges hjerter. Han producere 3 forskellige amaroner, en DOC og to DOGC enkelmarksvine, Campo Inferi og Campo del Titari. Inferi ynder han at kaldes hans feminine amarone, mens Titari er den maskuline. Disse 3 forskellige vine skiller sig ud fra resten, da han benytter sig af en smule Sangiovese i sine vine, hvilket giver et stort udtryk i vinene. 

Campo del Titari har ved flere lejligheder og årgange fået 3 glas af Gambero Rosso. 

Vinen er lavet på Corvina, Rondinella, Molinara og en smule Sangiovese. Vinen høstes typisk i Oktober, hvor druerne plukkes manuelt og gennemgår en hård selektering, hvor kun de bedste druer bliver brugt. Tørringen varer indtil januar, hvor gæringen starter. Efter endt gæring fadlagres vinen i 24 måneder, hvorefter vinen flaskes og lagres yderligere 6 måneder på flaske før frigivelse. 

Vinen har en flot rubinrød farve, duften er intens og rig på modne frugter som svesker og blommer. Kirsebærsten er markant. Et lille strejf af vanilje også. Smagen er kraftig og virkelig powerfuld. 

Servere denne vin til modne oste, rødt kød eller den store steg. Bør nydes ved 18 grader og efter 2 timers dekantering. 

Prøv også Inferi fra Brunelli

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk