Henry Fessy - Beaujolais Villages

119,95 DKK

Henry Fessy er en bundklassisk producent fra Beaujolais. VIngården besidder marker i mange områder i Beaujolais. Vingården er kendt for alderen på deres vinstokke som er mindst 50 år gamle. Koncentreret vine. 

Model/varenr.: 1000-600-40-60-8

Henry Fessy - Beaujolais Villages 2018

* 90 point af Wine Enthusiast 

Henry Fessy er en Beaujolais producent som ejer marker i store dele af hele Beaujolais. Specielt alderen på Henry Fessy marker vækker opsigt. De ejer ikke en vinstokke, der er yngrer end 50 år gamle, hvorfor de arbejde med druer med dyb koncentration. Vinificeringen er temmelig klassisk, hvor druerne gennemgår den traditionelle proces, Maceration carbonique, hvor druerne bliver presset i hele klaser, under tryk. Derefter lagres vinene på ståltanke inden de bliver flasket og frigivet. Hvorfor vinene er meget friske og sprøde i stilen, super drikkevenlige fra start og skal drikkes inden for 5-10 år. 

Vinen er lavet på 100 % Gamay og har en flot rødlig farve. Duften er frisk og bærer præg af røde bær. Masser af frugtrig sødme i smagen. Flot finesse og elegance. Blottet for tannin, det er syreren der bærer vinen. 

Drik denne vin til vildt, tapas eller oste. Bør nydes ved 12-13 grader. 

Prøv også andre vine fra Henry Fessy

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk