Les Deux Fléches - Fleurie La Madone 2021

349,00 DKK

Nicolas Chaffurin er professor i økonomi og marketing i Beaune. Han er fuldkommen besat af biodynamik, og har købt den smukkeste mark i hele Fleurie, helt oppe ved Madonnaen, den kæmpestore statue oppe på toppen ved møllen – det øverste punkt i Fleurie, på en stejl, østvendt skråning med 65 -årige stokke og et mylder af liv. Marken er ikke stor, 0,18 Ha, så det bliver ikke til meget vin – men for pokker.

Model/varenr.: 1000-600-40-60-2

Les Deux Fléches - Fleurie La Madone 2021 12,5% alk. 

Denne vin er fuldstændig harmonisk, fløjlsagtig og koncentreret.  Det er svært at skrive om uden at det kommer til at lyde plat. Mørk og intens, men blød og imødekommende på samme tid. Sådan smager den faktisk. Frugtkomponenterne er domineret af brombær, og mineraliteten balancerer med syre og frugt, så smagen klinger af helt lineært. Det er en usædvanlig dejlig vin.

De har også to små marker i Moulin à Vent: Les Greneriers og Vierre Mannin. Der er vel 100 meter imellem dem, men jorden er helt forskellig; Greneriers er nedbrudt granit og Vierre Mannin gamle alluvialaflegringer. Det er vildt at smage forskellen på de to fra fad, og jeg glæder mig helt vildt til at smage dem på flaske..
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk