Chateau Belgrave - Haut-Medoc

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Chateau Belgrave er nok det slot i Médoc, som har været igennem den største udvikling de seneste 5 år. Investeringer i kælder og marker har gjort af kvaliteten er røget i vejret. Markerne ligger helt op til grænsen i Saint Julien, kun afskilt af et lille vandløb. 

Chateau Belgrave - Haut-Medoc 2009

Den første årgang hvor man virkelig kunne smage og se den nye stil var 2008. Investeringer i produktionsudstyr og kælder har gjort at vinen nu er skubbet i vejret. Jordbunden på Belgrave er særlig fordi terroiet er så forskelligt. Jordbunden består af grus og småsten, samt ler. I denne jordbund modner Cabernet Sauvignon og Petit Verdot godt. I bunden af bakketoppene trives Merlot bedst. 

Vinen er baseret på Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Merlot. Vinen fremstår klassisk rød med brunlige nuancer. Duften er præget af solbær, brombær og skovbær. Intense mørke noter af kaffe, chokolade og vanilje. Smagen er fed og cremet. Med en fed frugt og god syrer. 

Vinen er fremragende til investering, men Chateau Belgrave er også én af de vine som er oplagt at smage som ung klassifiseret Bordeaux, hvis man vil prøve det. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk