Chateau Lagrange - Saint Julien

549,00 DKK 625,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Chateau Lagrange er beliggende i Médoc distriktet i Bordeaux, nærmere i Saint-Julien. Slottet er et 3. cru slot. Chateau Lagrange er kendt for deres intensitet men også frugtrige vine, som kan drikkes ungt. 

Chateau Lagrange - Saint Julien 2012 

I mange år har Chateau Lagrange ikke levet op til deres klassifikation ifølge mange anmeldere, men i 1983 købte den japanske spiritusgigant Suntory slottes, og har sidenhen investeret temmelig meget i slottet, som har løftet vinene i kvalitet. 

Chateau Lagrange råder over 182 ha., hvoraf de 118 er beliggende i Saint-Julien. Alderen på stokkene er gennemsnitlig 35 år gamle. De arbejder mest med Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Der produceres ca. 250.000 flasker af første vinen, men også 2. vinen og hvidvinen produceres på slottet. 

Vinen er baseret på Cabernet Sauvignon, men også Merlot og Petit Verdot er præsenteret. Vinen lagres i 20 måneder på fad, hvoraf 60 % af fadene er nye. Farven er en klassisk dybrød. Duften er præget af mørke bær, solbær og lidt lakrids. Smagen er blød og intens. Balanceret tannin og fed lang eftersmag. 

Vinen kan lægges i mange år. Kan henlægges 15 år endnu under korrekte forhold. Drik den nu til kraftige retter, oksekød eller modne oste. Skal vinen drikkes nu, så dekantere vinen godt. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk