Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Deres huspilsner, baseret på en amerikansk macro pilsner. Meget frisk og let, noget alle kan være med på. Den er tørhumlet, hvilket giver den en anelse frugtig- og bitterhed og lidt ekstra en den normale pilsner du ville drikke. 

0 anmeldelser
39,95 DKK

Freak Wave er deres hus IPA, de har øvet sig længe på at lave den helt som de gerne vil have den. Hillerød Vinkompagni synes den er yderst velbalanceret. Den er god på både mundfylde, frugtighed og bitterhed. 

0 anmeldelser
49,95 DKK

En stor, flot, mørk og fyldig øl. Den perfekte drikkelige dessert. Giver masser af sødme, men bliver absolut ikke kvalm. Kirsebæren giver den en lille friskhed og gør den et pust lettere end man lige ville tro. 

0 anmeldelser
69,95 DKK

En af deres nyeste double IPAer, hvis man er en double IPA elsker pga kraft, sødme og bitterhed er det her en sikker vinder. 

0 anmeldelser
59,95 DKK

For IPA elskeren der gerne vil have lavere procenter og stadig have mulighed for at kunne drikke mere af en frugtig, smagsfuld og god øl, uden at det giver hovedpine. 

0 anmeldelser
39,95 DKK

Deres absolut mest populære øl, vinder i natholdets julekalender og en af de bedst ratede øl de har på Untappd. Den skjuler de høje procenter overraskende godt, men man er ikke i tvivl om det er en double med alt det power den har i sig. Kæmpe humle blandning! 

0 anmeldelser
59,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler