Populær
-38%

HEAVY ZIN - Zinfandel Premium

79,95 DKK 129,95 DKK (spar 50,00 DKK)
Køb 6 eller flere til 66,66 DKK pr stk. spar i alt 63,29 DKK pr stk.

Heavy Zin Premium Zinfandel er en producent som producerer mange forskellige Zinfandels i mange niveauer. Denne vin er særligt produceret for de skandinaviske marked. Hillerød Vinkompagni har fornøjelsen af 3 vine fra denne producent. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-24

HEAVY ZIN - Zinfandel Premium 2020

Heavy Zin er en vin produceret på 100 % Zinfandel fra vingården Lange Twins, som er en af de mest anerkendte producenter fra Lodi. Druerne kommer fra stokke der kan dateres 100 år tilbage, og som giver virkelig koncentreret druesaft. Vinen har en fadlagring på 6 måneder på amerikanske fade, hvilket giver energi og power til vinen. Vinen har en flot rød/sort kerne med violet kant. Duften er præget af svesker, blommer, peber og sorte kirsebær. Duften er meget markant og intens i stilen. Skovbær og brombær er også tilstede, efterfulgt af lakrids og lidt sød tobak og røg, som stammer fra fadet. Smagen er fyldig og noget af en frugtbombe. Munden fyldes med aromaer af søde bær, fadet struktur af vanilje, kaffe og lakrids. Eftersmagen er lang og kraftig. Runder blødt af med milde tanniner.

Servere denne vin til en masse retter, men til vildt, lam eller kalv fungerer den fremragende til. Vinen er særdeles velegnet til større selskaber, hvor vinen skal ramme bredt. Bør nydes ved 14 grader. 

Prøv også deres Limited Edition No. 1 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences