Pampelle - Ruby l'Apéro 15% alk.

199,95 DKK

Det er Star Ruby Rød Grapefrugt, som alene er ansvarlig for den søde bitterhed. Grapefrugterne er håndplukket på den solrige franske ø Korsika, beliggende i det idylliske Middelhav.

Model/varenr.: 110-150-5

Pampelle - Ruby l'Apéro 15% alk. 70 cl. 

Destilleringsmetoden; Grapefrugterne halveres, blødgøres og presses på en måde, at al saft udvindes. Og de presses indtil de får den dybe fløjlsagtige røde farve. De naturlige citrus aromaer øges, ved at destillere en del af detillatet i kobber pot stills, resten efter kolonnemetoden.
Kvalitets citrusskræl hentes fra rundt om i verden, herunder Yuzu fra Japan, Cedrat fra Frankrig og Bigarade fra Haiti. Skrællende blødgøres og blandes med den destillerede spiritus.

Destillatet blandes med Cinchona træbark kinin, naturlig gentian bitters og en egen Eaude-Vie, lavet af druer det er fermenteret og destilleret via kolonnedestillering.

Pampelle er forædlet på kanten af floden Charente i Cognac, hvor hver flaske er forseglet med et segl i form af en guldsmed, der er beskyttet i området. Pampelle har 30% naturligt lavere indhold af sukker end andre førende Aperitiffer.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk