Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Vinen er fremstillet på følgende druer: Viognier, Roussanne, Grenache, Marsanne og Clairette. Det er en frisk frugtagtig og fed hvidvin med smag af fersken og æble med et blomsteragtigt præg. Denne hvidvin ligner meget en hvid Bourgogne blot til den halve pris. Sablet Blanc anbefales til kraftige / smagfulde forretter som eksempelvis stegte fisk. På Rhonevinfestival 2011 blev den af publikum kåret som den bedste hvide Rhone vin, og her i 2016 tog den førstepladsen igen

149,95 DKK

 NYHED  70 % Vermentino og 30 % Grenache Blanc. Vinen er aromatisk og tør med en god fedme med friske citrus noter.  Rank og god krop.

110,00 DKK

Sablet Blanc er lavet af 5 forskellige druesorter: Viognier (40 %) - bringer fylde og subtil fersken og abrikos aroma, Bourboulenc (28 %) - bringer livlighed og friskhed, Clairette (13 %) - medfører raffinement og kompleksitet, Grenache Blanc (12 %) - tilføjer krop og vægt, og Roussanne (5 %) - sørger for vinens komplekse aromaer. Disse 5 druer danner tilsammen en kvintet af uovertruffen virtuositet. Sablet er Côtes du Rhône Villages.

129,00 DKK

Denne vin er lavet på Rousanne samt Marsanne. De klassiske grønne druer i Rhonedalen. Vinstokkene er over 30 år gamle, hvilket bidrager med intensitet og kompleksitet til vinen. Specielt for denne vin er, at vinen både gærer samt lagrer på barriques. Let fedmefuld frugt, med stor dybde og seriøsitet – Holder focus i en saftig og ren stil.

219,00 DKK

Christophe Semaska er beliggende i St. Cyr sur Le Rhone. Vingården er i højeste niveau og vinene herfra får stor ros og mange flotte point. Dejlige friske Rhone vine. 

499,00 DKK 599,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Ravoire laver en fremragende hvid Chateauneuf-du-Pape. Vinen har modtaget mange høje point fra diverse anmeldere, og vinen er virkelig spændende, i særdeleshed efter nogle år i kælderen. 

319,00 DKK 349,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler