Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

’Collezione di Famiglia’ er husets topvin, hvor der er puslet om alle detaljer. Barone Montalto dyrker druerne i den vestligt beliggende Belice-dals sandholdige kalksten i en højde på helt op til 600 meter over havet. Her giver vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter både modenhed og friskhed i hvidvinsdruerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, så den færdige vin får et ekstra ’vitamintilskud’.

69,00 DKK 99,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Barone Montalto har været fremsynet og plantet Nord-Øst Italiens populære Pinot Grigio noget længere sydpå, nærmere bestemt på Siciliens vestkyst nær Trapani, hvor tempererende havbriser holder sommerheden på et tåleligt niveau. I denne stadig underudviklede del af Italien er jordpriserne lave og endnu vigtigere: der er ingen snobværdi forbundet med en moderigtig DOC-klassifikation, som man ellers ser det med DOC’erne fra det velhavende Friuli-Venezia Giulia.

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

GRILLO - MANDAROSSA SICILIEN 2014 "Lækker hvidvin med en fyldig, let cremet frugtsmag med noter af grape - ikke det bitre i grape, men det lækre med en fin sødme. Dertil noter af basilikum og en blød citrussyre." 5 ud af 5 stjerner

69,00 DKK 99,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler