Klein Constantia Marlbrook Estate wine

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

For første gang har Klein Constantia skabt denne Marlbrook uden Cabernet Sauvignon. Første årgang de smid på markedet af denne vin var 1995. I 2009 er vinen baseret på Merlot, men med en masse frugt fra Malbec. Strukturen og elegancen fra Petite Verdot samt en smule Shiraz for at give vinen kompleksitet og krydderier. 

 

 

Klein Constantia Marlbrook - Estate wine 2009

For første gang har Klein Constantia skabt denne Marlbrook uden Cabernet Sauvignon. Første årgang de smid på markedet af denne vin var 1995. I 2009 er vinen baseret på Merlot, men med en masse frugt fra Malbec. Strukturen og elegancen fra Petite Verdot samt en smule Shiraz for at give vinen kompleksitet og krydderier. Hver drue fermenteres hver for sig i hvert deres fad, hvert fad bliver smagt løbende og vinen vælges forsigtigt og nænsomt. Efter vinen er blevet blended i korrekt sammensætning, smides vinen tilbage på nye fade for ca. 22 måneder, hvilket giver vinen endnu mere tannin og struktur. Powerfuld vin.

Marlbrook er en vin der er produceret i ca. 15 årgange siden 1995 og filosofien bag har vært at skabe en vin, der symbolisere Klein Constantias stil. Og denne vin skuffer ikke - Mørk vin i farven, let brunlig i kanten. Duften er intens med chokolade, kanel, peber og cigarkasse. Smagen silkeblød og aromatisk. Smagen er fyldig og strukturet. Mørke frugter solbær, brombær og skovbær med en masse mørke noter som læder, lakrids og cigar. Klassiske tørre toner.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk